Κατερίνα Καινούργιου: Στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια

Κατερίνα Καινούργιου: Στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια
Η Κατερίνα Καινούργιου Instagram (katken85)

Η Κατερίνα Καινούργιου εισήχθη στο νοσοκομείο με ζαλάδες και δύσπνοια. Αυτή την ώρα γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί από τι προήλθε η αδιαθεσία. 

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια μεταφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η γνωστή παρουσιάστρια αισθάνθηκε έντονες λιποθυμικές τάσεις, ζαλάδα και δύσπνοια.

Αφού έγιναν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν στην εισαγωγή της, ενώ γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί από τι προήλθε η αδιαθεσία.

Η παρουσιάστρια θα παραμείνει σήμερα στο νοσοκομείο, ενώ στο “Ευτυχείτε”, το οποίο -όπως είναι λογικό- προβάλλεται χωρίς την παρουσία της Κατερίνας Καινούργιου, το πάνελ της εκπομπής τόνισε πως η ίδια είναι καλά στην υγεία της και πως η αδιαθεσία δεν σχετίζεται με τον κορονοϊό.

“Η εκπομπή του «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ» βγήκε στον αέρα χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και παρέμεινε για εξετάσεις. Όλοι οι άνθρωποι του OPEN της ευχόμαστε καλή ανάρρωση”, αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα