Καραβάτου: Με τη Σπυροπούλου μιλάμε κανονικά, αλλά όχι κάτι περισσότερο

Η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή "Stars System"
Η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή "Stars System" GLOMEX

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε συνέντευξη στην Άση Μπήλιου και μίλησε για τον σύζυγό της, για τη σχέση της με άλλες παρουσιάστριες του χώρου και για την εκπομπή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην εκπομπή Stars System και την Άση Μπήλιου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην τηλεόραση, για την εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου" που παρουσιάζει και φέτος, για τον σύζυγό της, τον Κρατερό Κατσούλη, αλλά και για τις φιλίες που κράτησε ή όχι στον χώρο της τηλεόρασης.


Η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στην περίοδο που έκανε την εκπομπή "Μες την καλή χαρά", λέγοντας:

"Όταν επέστρεψα στον Alpha και στο "Μες την καλή χαρά" παρέμεινα… περίπου μες στην καλή χαρά. Το σημαντικό ήταν ότι επανήλθα και μάλιστα σε αυτό το κανάλι, στον Alpha. Φυσικά ήταν μια δικαίωση η επιστροφή μου, αλλά δεν ήταν μια εύκολη χρονιά.

Ήταν μια χρονιά που νομίζω ότι εκμεταλλεύτηκα όλα τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου, έκανα υπομονή, ήμουν κι επίμονη σε μια πολύ αξιοπρεπή και σταθερή στάση. Όλο αυτό το πράγμα το εκμεταλλεύτηκα για να γίνει ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει για μένα. Πάντα με σεβασμό για τους ανθρώπους που με επέλεξαν, για τους ανθρώπους που μου ξαναέδωσαν μια ευκαιρία, έχοντας στο μυαλό μου να είμαι πάντα ευγνώμων.

Μπορεί με τον Παύλο Σταματόπουλο να μην μιλάω, αλλά όποτε βρεθούμε θα μιλήσουμε. Με τον Ευθύμη Ζησάκη επίσης το ίδιο. Και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αν τύχει να τη δω μιλάμε κανονικά, αλλά όχι κάτι περισσότερο από αυτό", είπε η Κατερίνα Καραβάτου".

Η γνωστή παρουσιάστρια, αναφέρθηκε, επίσης, στον Κρατερό Κατσούλη, συμπαρουσιαστή της στη "Φωλιά των Κου Κου" και σύζυγό της, μιλώντας για τη σχέση τους με χιούμορ, αλλά και πολλή αγάπη.


SHARE: