Κατερίνα Στικούδη: “Βγάλαμε τη βέρα την επόμενη μέρα του γάμου”

Κατερίνα Στικούδη: “Βγάλαμε τη βέρα την επόμενη μέρα του γάμου”
Κατερίνα Στικούδη Glomex

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τον έγγαμο βίο, για τους λόγους που εκείνη και ο σύζυγός της δεν φοράνε τη βέρα τους, για τη συμμετοχή της στην σειρά "Αν Ήμουν Πλούσιος", αλλά και για τους γονείς της που έρχονται στην Αθήνα.

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night show” και μίλησε για τον έγγαμο βίο, ενώ δήλωσε ότι τη βέρα την έβγαλε την επομένη του γάμου, καθώς για εκείνη και τον σύζυγο της είναι το κόσμημα τους κι έχει σημαντική αξία.

“Τη βέρα την έχουμε βγάλει από την επόμενη μέρα κιόλας. Βέβαια, γιατί για εμάς η βέρα έχει μια πολύ σημαντική αξία. Είναι το κόσμημα μας. Άσε με να στο αναλύσω. Την φοράμε μόνο όταν βάζουμε τα καλά μας, εκείνος το κοστούμι του και εγώ βάζω κάτι να πάμε κάπου ωραία και βάζουμε το κόσμημα μας. Είμαστε και οι δύο πολύ ξεχασιάρηδες και νομίζω πως αν την φοράμε κάθε μέρα, την επόμενη βδομάδα νομίζω πως θα την ψάχνω» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια. Κρίμα δεν είναι να χαθεί; Και είναι της γιαγιάς του”.

Μίλησε, ακόμη, για τη συμμετοχή της ως ηθοποιός στη σειρά “Αν Ήμουν Πλούσιος”, λέγοντας:

“Είμαι τελειομανής και πολύ αυστηρός κριτής του εαυτού μου, που πολλές φορές κοιτάω πράγματα, που δεν βλέπουν οι άλλοι. Το απολαμβάνω πάρα πολύ. Είναι πολύ κουραστικό, αλλά έιναι κάιτ που το ευχαριστιέμαι. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στο σίριαλ”.

Επίσης, ανέφερε ότι νιώθει πάρα πολύ χαρούμενη που επιτέλους θα κατέβει η οικογένεια της στην Αθήνα. “Οι γονείς μου θα κάνουν παρέα με τον πεθερό μου, τους περιμένει πώς και πώς, έχει χάσει και την γυναίκα του. Θα είμαστε όλοι πιο δεμένοι”, δήλωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα