Κατερίνα Βρανά: Η συγκινητική ανάρτηση για τα πέντε χρόνια από τη μέρα που “σχεδόν πέθανα”

Κατερίνα Βρανά: Η συγκινητική ανάρτηση για τα πέντε χρόνια από τη μέρα που “σχεδόν πέθανα”
Η Κατερίνα Βρανά στη σειρά εκδηλώσεων ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΚΠΙΣΝ. Facebook

Συγκλονίζει η ανάρτηση της γνωστής stand up comedian, Κατερίνας Βρανά για τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από το ξεκίνημα της περιπέτειας της υγείας που της άλλαξε τη ζωή.

Με το hashtag #Βρανάσταση και με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από την ημέρα, που όπως χαρακτηριστικά έγραψε η ίδια, “σχεδόν πέθανα“, η Κατερίνα Βρανά έστειλε το δικό της αναστάσιμο μήνυμα, γιορτάζοντας την ίδια τη ζωή.

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τις πρώτες ημέρες του σοβαρού προβλήματος υγείας της που την άφησε ανάπηρη και με τον τίτλο “Επέτειος 5 χρόνων από τη μέρα που σχεδόν πέθανα“, η γνωστή stand up comedian μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου τότε συνερχόταν από τη γάγγραινα, για να θυμίσει στην ίδια το πόσο μακριά έχει φτάσει αλλά και για να γιορτάσει την Ανάστασή της.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

ΕΠΕΤΕΙΟΣ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΘΑΝΑ

23 Απριλίου 2017 – 23 Απριλίου 2022

Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Οπότε αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία για να μου θυμίσω και να γιορτάσω το πόσο μακριά έχω φτάσει. Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα. Όταν ξύπνησα από το κώμα, τα χέρια μου ήτανε μαζεμένα σαν νύχια πτηνού και τα δάχτυλά μου ήταν ένα πολύ trendy μπλε-μαύρο της γάγγραινας. Ήταν κάτι σαν χέρια Ορκ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ναι, έχετε δίκιο, ήταν απίστευτα σέξι.

Επίσης, ΠΌΣΟ ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ;;!;!;;

Νομίζω αυτό είναι που βρίσκω το πιο τρομακτικό σε αυτή τη φωτογραφία.

Τα χέρια μου τώρα έχουν συνέλθει πλήρως, δεν έχω ίχνος γάγγραινας, παραμένουν μόνο λίγα θέματα με τις πολύ λεπτές κίνησεις που και αυτά βελτιώνονται σιγά-σιγά.

ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΖΗΣΩ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ την ημέρα που σχεδόν πέθανα / επέζησα.

Επίσης, σήμερα είναι η μέρα της Ανάστασης. Σύμπτωση; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΤΑΚΗ!!! #Βρανάσταση

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα