Τελικός GNTM 2: Η πρόταση γάμου στην Κάτια και το “όχι” στον αγαπημένο της

Τελικός GNTM 2: Η πρόταση γάμου στην Κάτια και το “όχι” στον αγαπημένο της

Τα πλάνα του τελικού του GNTM 2 έδειξαν πως η πρόταση γάμου του Γιάννη Χαλβατζή προς την Κάτια Ταραμπάνκο όντως έγινε. Πώς αντέδρασε και τι του απάντησε.

Ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, ο Γιάννης Χαλβατζής, της έκανε όντως πρόταση γάμου on air, όταν οι σύντροφοι των κοριτσιών εμφανίστηκαν στην τρίτη και τελευταία δοκιμασία του τελικού GNTM 2 για να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του μεγάλου τελικού και ενώ οι δυο τους είχαν λίγο χρόνο μαζί, ο Γιάννης της είπε στο αφτί πως δεν ξέρει αν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά έχει ένα κουτάκι στην τσέπη του που είναι δικό της.

Η Κάτια αγχώθηκε και μετά από επίμονες προσπάθειες να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει, ο Γιάννης της ρώτησε αν θα ήθελε να γίνει η οικογένειά του και αν θα επιθυμούσε να τον παντρευτεί ή τουλάχιστον να το σκεφτεί.

Η Κάτια τα “έχασε” και του είπε πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το συζητήσουν, ότι βρίσκεται στον τελικό και ότι έχει άλλη μια μεγάλη δοκιμασία μπροστά της.

Η είδηση της πρότασης γάμου είχε κυκλοφορήσει πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, ο Γιάννης Χαλβατζής είχε βγει σε εκπομπή και είχε διαψεύσει την πρόταση γάμου, λέγοντας ότι απλώς της έκανε δώρο ένα δαχτυλίδι.

Τα πλάνα, τελικά, έδειξαν πως η πρόταση γάμου όντως έγινε.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα