Κάτια Ταραμπάνκο: Τα δάκρυά της για τον πόλεμο στην Ουκρανία - "Ακόμα μου προκαλεί σοκ"

Κάτια Ταραμπάνκο
Κάτια Ταραμπάνκο GLOMEX

Φανερά συγκινημένη η Κάτια Ταραμπάνκο, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν ρωτήθηκε για τον πόλεμο στην Ουκρανία. "Άκουγα τα αεροπλάνα και έλεγα τι γίνεται, δεν το είχα αντιληφθεί".

Τον τρόπο με τον οποίο η παραγωγή του Survivor της ανακοίνωσε για τον πόλεμο στην Ουκρανία, από όπου και κατάγεται, αποκάλυψε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Το γνωστό μοντέλο, μιλώντας στο OPEN, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και "λύγισε" όταν κλήθηκε να απαντήσει για τον πόλεμο, την επικοινωνία με τη μητέρα της, αλλά και την οικογένειά της που βρίσκεται ακόμα στην Ουκρανία.

"Όταν μου το είπε η παραγωγή και το έμαθα… Άκουγα τα αεροπλάνα και έλεγα τι γίνεται, δεν το είχα αντιληφθεί. Ακόμα μου προκαλεί λίγο σοκ. Όλοι οι δικοί μου είναι καλά και εύχομαι όλοι οι δικοί μας να είναι καλά και να σταματήσουν όλες αυτές οι ανοησίες.

Με πλησίασε η παραγωγή όσο ήμουν στο παιχνίδι, μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει. Με άφησαν να μιλήσω με τη μαμά μου γιατί ήταν πολύ σοβαρός λόγος ανοιχτή ακρόαση, με άφησαν να μιλήσω 5-6 λεπτά να μου πει ότι όλοι είναι καλά και μου είπαν ότι την επόμενη φορά που θα επικοινωνήσεις θα σημαίνει ότι κάτι έχει γίνει. Αν δεν ξαναέρθουμε σε επικοινωνία πάει να πει ότι όλα είναι καλά", είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

"15 χιλιόμετρα από τη Μαριούπολη, στο χωριό, είναι η θεία μου, τα ξαδέρφια μου, τα ανιψάκια μου. Είναι ακόμα εκεί, προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους", αποκάλυψε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πόλεμος στην Ουκρανία, Κάτια Ταραμπάνκο, Ουκρανία
SHARE:

24Media Network