ΚΑΤΙΑ ΤΑΡΑΜΠΑΝΚΟ

Η Κάτια Ταραμπάνκο (γεν. 22 Οκτωβρίου 1996, Μαριούπολη, Ουκρανία) είναι μοντέλο που έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι μόδας Greece's Next Top Model. Το 2021 η Κάτια Ταραμπάνκο πήρε μέρος στο Survivor 4 από το οποίο και αποχώρησε για λόγους υγείας. Είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, ενώ εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Κάτια Ταραμπάνκο

Survivor 4: Οι πρώτες δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο - Τι είπε για τον Κονδυλάτο

"Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Περικλής. Ίσως έχει τους δικούς του λόγους". Οι πρώτες δηλώσεις που έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η Κάτια Ταραμπάνκο στην καλύβα των Διασήμων στο Survivor

Survivor: Πώς καπνίζουν οι παίκτες - Τα μυστήρια πλάνα της Κάτιας με τσιγάρο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν πλάνα της Κάτιας να κρατά τσιγάρο στην καλύβα. Η νικήτρια του πρώτου Survivor, Ευαγγελία Δερμετζόγλου, αποκάλυψε πώς καπνίζουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 4: Επέστρεψε αλλά έχασε από Κρεμλίδου η Ταραμπάνκο - "Η τύπισσα είναι 100 κιλά"

Survivor 4: Επέστρεψε αλλά έχασε από Κρεμλίδου η Ταραμπάνκο - "Η τύπισσα είναι 100 κιλά"

Η Κάτια Ταραμπάνκο που είχε ένα απρόοπτο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο επέστρεψε κανονικά στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τι είπε για την παραμονή της, αλλά και για τα... κιλά της Κρεμλίδου.

Survivor: Η Κάτια "καταρρέει" σε αγώνισμα

Survivor: Η Κάτια "καταρρέει" σε αγώνισμα

Ένα μυστήριο πλανάται στον αέρα σχετικά με την κατάσταση υγείας της Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία απουσίαζε σε ολόκληρο σχεδόν το επεισόδιο της Κυριακής του ριάλιτι επιβίωσης. Η στιγμή που καταρρέει στο αποψινό επεισόδιο.

Survivor 4

Survivor 4: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Αυτοί είναι οι Διάσημοι και οι Μαχητές

Το "Survivor" επιστρέφει δυναμικά με 10 Διάσημους και 10 Μαχητές, που θα αγωνιστούν για την επιβίωσή τους. Δείτε τους παίκτες, τα βιογραφικά τους και τον λόγο που πήγαν στον Άγιο Δομίνικο.