Καβγάς Justin Bieber με Orlando Bloom για τα μάτια της Miranda Kerr

Καβγάς Justin Bieber με Orlando Bloom για τα μάτια της Miranda Kerr

Ένας μικρός χαμός έχει γίνει στον χώρο της showbiz αλλά και στο διαδίκτυο μετά την είδηση αλλά και το video που υπάρχει από τον τσακωμό ανάμεσα στον Orlando Bloom και τον Justin Bieber

Ολα ξεκίνησαν στο εστιατόριο Cipriani στην Ιμπιζα όπου βρίσκονται και οι δύο άντρες για διακοπές. Μάλιστα εκείνη την ώρα το μέρος ήταν γεμάτο celebrities αφού εκεί έτρωγαν η Paris Hilton, η Lindsay Lohan και ο Diddy. Οι δυο τους κάθονταν σε διπλανά τραπέζια και όταν ο Orlando σηκώθηκε να φύγει αγνόησε επιδεικτικά τον Justin που του έτεινε το χέρι του για να τον χαιρετήσει.

Στο video δεν θα δείτε τον Orlando να δίνει μπουνιά στον Justin Bieber, την οποία απέφυγε ο τραγουδιστής, μιας και τραβήχτηκε δευτερόλεπτα μετά την προσπάθεια του ηθοποιού. Ωστόσο θα ακούσετε τον Justin να φωνάζει " Τι έγινε σκ@#$%^ ;"

Λίγο αργότερα ο Justin Bieber δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία της Miranda Kerr πυροδοτώντας τις φήμες ότι το 2012 μετά απο ένα show της Victoria Secret είχαν έρθει πολύ κοντά, την εποχή δηλαδή που ήταν παντρεμένο το μοντέλο με τον Orlando Bloom.

Ευτυχώς την φωτογραφία της έσβησε άμεσα, γιατί δεν θέλουμε να ξέρουμε τι θα συνέβαινε αν την είχε ακόμα στο λογαριασμό του.

Η συνέχεια δόθηκε έξω από το Cipriani και μέρος του καβγά έχει καταγραφεί σε βίντεο το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το TMZ.

Πηγή: tmz

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Bieber and Bloom Get Into Fight

SHARE:

24Media Network