Κέιτ Μπεκινσέιλ: Σέξι στα 46 – Όλοι ψάχνουν τον “μυστήριο” φίλο της

Κέιτ Μπεκινσέιλ: Σέξι στα 46 – Όλοι ψάχνουν τον “μυστήριο” φίλο της
Η Κέιτ Μπεκινσέιλ Instagram / @katebeckinsale

Η ηθοποιός Κέιτ Μπεκινσέιλ ποζάρει με μαγιό στο προφίλ της στο Instagram και "ανάβει φωτιές". Ωστόσο, όλοι ρωτούν για έναν μυστήριο άντρα που εμφανίζεται στις φωτογραφίες της.

Η διάσημη ηθοποιός Κέιτ Μπεκινσέιλ, πέρα από το μεγάλο ταλέντο που διαθέτει στην υποκριτική, έχει μια μοναδική ομορφιά που μαγνητίζει τα βλέμματα, αλλά και ένα πολύ γυμνασμένο σώμα, που τους αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό.

Η Αγγλίδα ηθοποιός είναι σέξι και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, όπως και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αναρτά πολύ συχνά φωτογραφίες από τις δουλειές της, καθώς και από την καθημερινή της ζωή.

Με μια ματιά στις πρόσφατες φωτογραφίες που ανέβασε, στις οποίες ποζάρει με διάφορα μαγιό (παρά το γεγονός ότι έχουμε Δεκέμβριο!) μπορεί κανείς να δει πως η 46χρονη Κέιτ Μπεκινσέιλ είναι “φέτες” και να την θαυμάσει.

Στις φωτογραφίες της συγκεντρώνει, όπως είναι λογικό, χιλιάδες likes και πάρα πολλά σχόλια, στα οποία οι θαυμαστές της σχολιάζουν το πόσο όμορφη και σέξι και είναι, καθώς και πόσο την αγαπούν.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια άλλα σχόλια…

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται ποιος είναι ο μικρόσωμος, “παράξενος”, άντρας που εμφανίζεται στις περισσότερες από τις φωτογραφίες της και τον οποίον δεν έχει συστήσει στους follwers της.

Και πράγματι, αν κάνουμε ένα scroll down στο προφίλ της στο Instagram και κοιτάξουμε παλαιότερες φωτογραφίες της, όντως θα δούμε να βρίσκεται και εκεί ο μυστήριος άντρας…

Όλοι ρωτούν ποιος είναι και αν πρόκειται για τον σύντροφό της!


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα