Μέσα στο “φτωχικό” της Khloe Kardashian: Το αγόρασε από τον Bieber, το πουλά διπλή τιμή

Μέσα στο “φτωχικό” της Khloe Kardashian: Το αγόρασε από τον Bieber, το πουλά διπλή τιμή
Το σπίτι της Khloe Kardashian στο LA @youtubeNicholasCulas

Η Khloe Kardashian πουλάει το σπίτι της στο Los Angeles στην τιμή των 19 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το είχε αγοράσει 7.2 εκατομμύρια, από τον Justin Beiber.

Η Khloe Kardashian, μετά τις πρόσφατες μεταμορφώσεις του προσώπου της αποφάσισε να προχωρήσει και σε άλλες… ριζικές αλλαγές στην ζωή της, πουλώντας την έπαυλή της στην California στην τιμή των 19 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Αξίζει να σημειωθεί πως την έπαυλη αυτή την είχε αγοράσει από τον τραγουδιστή Justin Beiber στην τιμή των 7.2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με τη metro, η τιμή που ζητάει η διάσημη intagrammer για την έπαυλη με τα 6 δωμάτια και τα 7 μπάνια είναι 18,950,000 δολάρια. 

Το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή Oaks, του Los Angeles στη California. Η δημοφιλής γειτονιά του LA είναι μια από τις πλουσιότερες της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ ασφαλής, καθώς είναι περιφραγμένη και έχει μόνο μια πύλη για τους κατοίκους της. Στην περιοχή βρίσκονται μόλις 16 σπίτια.

Το σπίτι είχε πολλούς διάσημους ιδιοκτήτες καθώς πριν από την Khloe το είχε ο Justin Bieber, ο οποίος το αγόρασε από τον Eddie Murphy που το είχε κάνει δώρο στην πρώην σύζυγό του Nicole Murphy. 

H Khloe ο αγόρασε το 2014 και το ανακαίνισε πλήρως σύμφωνα με τα γούστα της. Μετακόμισε στην έπαυλη όταν χώρισε με τον Lamar Odom, ενώ το σπίτι ήταν σε πολύ βολική τοποθεσία για τη ίδια, καθώς πολύ κοντά μένουν δύο μέλη της οικογένειας της, η αδερφή της Kourtney Kardashian και η μητέρα της Kris Jenner. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα