Οι Killers δημοσίευσαν βίντεο του “Mr Brightside” για σωστό πλύσιμο των χεριών

Οι Killers δημοσίευσαν βίντεο του “Mr Brightside” για σωστό πλύσιμο των χεριών
Mr Brightside youtube@TheKillersMusic

Ο τραγουδιστής των Killers, Μπράντον Φλάουερς, δημοσιοποίησε ένα βίντεο για το πως να πλένουμε τα χέρια μας τραγουδώντας στο μπάνιο του την γνωστή επιτυχία του συγκροτήματος, Mr Brightside.

Οι Killers με επιδεξιότητα δείχνουν πώς να πλένουμε τα χέρια μας με το βίντεο της επιτυχίας τους ‘Mr Brightside’ για αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό.

Η μπάντα από το Λας Βέγκας ανάρτησε στο Twitter, ένα βιντεοκλίπ με τον αρχηγό Μπράντον Φλάουερς να τραγουδάει τη θρυλική τους επιτυχία του 2003, ενώ πλένει τα χέρια του σε μία προσπάθεια να πείσει τους θαυμαστές να τον ακολουθήσουν.

Πριν από την ανάρτηση των οδηγιών για πλύσιμο των χεριών μετά μουσικής το συγκρότημα της ροκ δημοσίευσε ένα παραποιημένο βίντεο που δείχνει τους κατοίκους μιας γειτονιάς στην Ιταλία να τραγουδούν στα μπαλκόνια το “Mr Brightside” και σχολίασαν: “Δεν είναι αληθινό”.

Στη συνέχεια πρόσθεσαν το βίντεο με τον Μπράντον Φλάουερς να πλένει τα χέρια του και έγραψαν: “Αλλά αυτό, είναι”.

Οι Killers δεν είναι οι μόνοι μουσικοί που συμβουλεύουν μέσω βίντεο ποιος είναι ο σωστός τρόπος πλυσίματος των χεριών με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Γκλόρια Γκέινορ δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο τραγουδά το ‘I Will Survive’ και ακολουθεί μία ρουτίνα πλυσίματος χεριών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα