Κιμ Καρντάσιαν: Αποκάλυψε το σχέδιό της για το πώς θα βρει σύντροφο

Κιμ Καρντάσιαν: Αποκάλυψε το σχέδιό της για το πώς θα βρει σύντροφο
Η Κιμ Καρντάσιαν Evan Agostini/Invision/AP

Η single Κιμ Καρντάσιαν έχει ένα νέο σχέδιο για να βρει τον επόμενο σύντροφό της και έχει ήδη σκεφτεί πού να ψάξει!

Η Κιμ Καρντάσιαν σκέφτεται ότι μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξει τακτική για τον επόμενό της σύντροφο και ξεκαθαρίζει πως θέλει να συνάψει σχέση με δικηγόρο ή επιστήμονα.

Η 41χρονη τηλεπερσόνα εμφανίστηκε στο “The Late Late Show” του Τζέιμς Κόρντεν και επιβεβαίωσε ότι είναι single και ευτυχισμένη μετά τον χωρισμό της από τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Η Καρντάσιαν δήλωσε ότι τόσον καιρό ψάχνει την αγάπη σε λάθος μέρη και -όπως είπε η ίδια- μάλλον έφτασε η ώρα να αλλάξει πλάνο…

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε για τα επόμενα σχέδιά της στον ερωτικό τομέα, εκείνη απάντησε με αυτοπεποίθηση:

«Δεν το έχω πολυσκεφτεί, επειδή δεν ψάχνω τώρα. Απλά θέλω να ηρεμίσω για λίγο. Νομίζω ότι χρειάζομαι λίγο χρόνο για τον εαυτό μου, απλά για να κάνω focus, να τελειώσω τις σπουδές μου όλα αυτά».

Συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι αισθάνεται ότι πρέπει κάτι να αλλάξει στη ζωή της:

«Νιώθω σαν να πρέπει να αλλάξω κάτι, να πάω σε διαφορετικά μέρη. Είναι ξεκάθαρο ότι ό,τι κι αν είναι αυτό που κάνω δεν λειτουργεί. Δεν ξέρω… Ίσως θα πάω σε κάποιο νοσοκομείο, να γνωρίσω κάποιον γιατρό, ή σε κάποια δικηγορική εταιρεία. Νομίζω ότι ο επόμενος θα είναι ίσως κάποιος επιστήμονας, βιοχημικός, γιατρός, δικηγόρος, ίσως αυτό οραματίζομαι» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα