Κιμ Καρντάσιαν: Μιλάει ανοιχτά για τη μάχη με την ψωρίαση και αποκαλύπτει τα σημάδια

Κιμ Καρντάσιαν
Κιμ Καρντάσιαν CHARLES SYKES/INVISION/AP

Σε ένα νέο άρθρο της που δημοσίευσε στο περιοδικό Poosh, η Κιμ Καρντάσιαν μιλάει ανοιχτά για το πώς είναι η ζωή της με ψωρίαση. Δεν διστάζει μάλιστα να μοιραστεί και φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κιμ Καρντάσιαν μιλάει για το θέμα που αντιμετωπίζει με την ψωρίαση και για το πόσο έχει προσπαθήσει για να αποδεχτεί τη νόσο.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό προσπαθεί όλο και περισσότερο να πείσει τις γυναίκες να ξεπεράσουν τα ταμπού για τα σημάδια στο σώμα.

ADVERTISING

Σε κείμενο που δημοσίευσε στο περιοδικό Poosh, μιλάει για τη διάγνωσή της με ψωρίαση και την ψωριασική αρθρίτιδα. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στο πρώτο ξέσπασμα που αντιμετώπισε σε ηλικία 25 ετών και αναλύει λεπτομερώς πόσο την επηρέασε συναισθηματικά.

Κιμ Καρντάσιαν, ψωρίαση
Κιμ Καρντάσιαν, ψωρίαση POOSH.COM

Ακόμα, αποκαλύπτει ότι φέτος ήρθε αντιμέτωπη με άλλο ένα μεγάλο ξέσπασμα, κατά το οποίο γέμισε σημάδια στο σώμα και το πρόσωπό της και δεν διστάζει να δημοσιεύσει φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ.

Κιμ Καρντάσιαν, ψωρίαση
Κιμ Καρντάσιαν, ψωρίαση POOSH.COM

"Ανεξαρτήτως από το πώς είναι το σώμα μου, κάποιες φορές είμαι καλά και δεν το κρύβω, ενώ άλλες φορές δεν θέλω να τραβάω την προσοχή και γι' αυτό καλύπτω τα σημάδια με μακιγιάζ σώματος. Πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε προκειμένου να αισθάνεστε άνετα, αλλά να μην αφήνετε τίποτα να σας κυριεύει", συμβουλεύει τις γυναίκες αναγνώστριες.

Κιμ Καρντάσιαν, ψωρίαση
Κιμ Καρντάσιαν, ψωρίαση POOSH.COM

24Media Network