Kit Harington: Δυστυχώς τελειώνει το Game of Thrones με τον Joffrey ως πρόεδρο των ΗΠΑ

Kit Harington: Δυστυχώς τελειώνει το Game of Thrones με τον Joffrey ως πρόεδρο των ΗΠΑ
Ο Kit Harington στα βραβεία Emmy στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο του 2018 Danny Moloshok/Invision/AP

Για τον "Jon Snow" της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς το GoT αντικατοπτρίζει την εικόνα της πολιτικής στην πραγματική ζωή, με τον Ντόναλντ Τραμπ να μπαίνει στο "στόχαστρό" του.

Για το πώς η δημοφιλής σειρά Game of Thrones, η τελευταία σεζόν της οποίας κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου, αντικατοπτρίζει την εικόνα της πολιτικής στην πραγματική ζωή, αναφέρεται ο Kit Harington.

“Νομίζω ότι πάντα υπήρχουν δύο πράγματα για μένα. Οι δυσλειτουργικές οικογένειες ή οι οικογένειες γενικά, όπου πάντα υπάρχει δράμα και η αιώνια ιδέα ότι οι άνθρωποι που αναζητούν δύναμη και συνήθως οι τελευταίοι που πρέπει να την έχουν. Δυστυχώς, φεύγουμε από το Game of Thrones με τον Joffrey ως πρόεδρο των ΗΠΑ” δήλωσε σε συνέντευξή του στο Variety ο ηθοποιός που υποδύεται τον Jon Snow.

Για τους μη μυημένους στη σειρά, ο Joffrey Baratheon είναι ένας τρελός βασιλιάς, ο σαδιστικός γιος της εξίσου σαδιστικής Cersei Lannister, ένας αμετανόητος ναρκισσιστής, που σκοτώθηκε στην τέταρτη σεζόν.

“Είμαι πολύ λυπημένος για την κατάσταση του κόσμου καθώς τελειώνει το GoT. Γιατί αν ήταν προφητικό, θα ελπίζατε ότι οι άνθρωποι θα είχαν παρακολουθήσει την σειρά και θα προσπαθούσαν να αποφύγουν κάποιες από τις καταστάσεις στις οποίες βρίσκονται οι χαρακτήρες. Αισθάνομαι ότι ζούμε σε έναν κόσμο που μοιάζει πολύ με το GoT”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα