Κλέλια Ανδριολάτου: Κι όμως! Έμαθε ότι πήρε τον ρόλο στο “Maestro” από την τηλεόραση

Κλέλια Ανδριολάτου: Κι όμως! Έμαθε ότι πήρε τον ρόλο στο “Maestro” από την τηλεόραση
Κλέλια Ανδριολάτου glomex

Την πρώτη επαφή με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, το τηλεφώνημα που της άλλαξε τη ζωη και τον τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο "Maestro" περιέγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι η νέα ακαταμάχητη μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και ήδη έχει καταφέρει να μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό τόσο με την ερμηνεία της στη δραματική σειρά του MEGA, “Maestro” όσο και με την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Η νεαρή ηθοποιός έκανε “ποδαρικό” στη νέα βραδινή εκπομπή του MEGA “Night Out” και μεταξύ άλλων περιέγραψε πώς ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης την προσέγγισε για τον ρόλο της Κλέλιας στη σειρά, τι συζήτησαν στο πρώτο τους ραντεβού αλλά τον ανορθόδοξο τρόπο που έμαθε πως θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του.

“Ήμουν σε μια δουλειά και χτύπησε το τηλέφωνό μου από έναν άγνωστο αριθμό και μου λέει ‘γεια σου είμαι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θες να πιούμε έναν καφέ;’ Είπα ναι κι όταν βγήκαμε συζητήσαμε για το ‘Maestro’ κι ότι αυτό το κορίτσι θα έχει ταλέντο στο πιάνο. Πήγα στον καφέ, αλλά δεν είναι ότι αυτός ο άνθρωπος με πήρε. Εγώ έμαθα ότι με πήραν για το ρόλο από την τηλεόραση. Όταν έφυγα από τον καφέ, ξεκίνησα μαθήματα πιάνου για να είμαι σίγουρη ότι αν πάρω αυτόν το ρόλο, θα έχω τουλάχιστον μια αίσθηση. Αφιέρωνα 7 ώρες διάβασμα μόνο για αυτό.

Τελικά, αφού με πήραν μετά από κάποιους μήνες να κάνω οντισιόν για αυτήν τη σειρά, έκανα 4-5 δοκιμαστικά. Δεν είναι ότι μας είπε κάποιος συγχαρητήρια, πήρες το ρόλο. Απλώς το είδα στην τηλεόραση, ‘η νέα μούσα του Παπακαλιάτη, Κλέλια Ανδριολάτου‘. Πήρα την Έλενα Χριστοπούλου και της είπα πρέπει να πήρα το ρόλο”, ανέφερε γελώντας η Κλέλια Ανδριολάτου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα