Κλέλια Ρένεση – Μάνου Τσάο: Το χρονικό ενός “πνευματικού” έρωτα

Κλέλια Ρένεση – Μάνου Τσάο: Το χρονικό ενός “πνευματικού” έρωτα
Κλέλια Ρένεση - Μανού Τσάο Facebook / @Klelia.Renesi.Official

Η ανακοίνωση της ηθοποιού πως ο τραγουδιστής Μανού Τσάο δεν είναι συμβίος της, ούτε πατέρας του παιδιού της, τάραξε τα νερά. Πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους πριν από τρία χρόνια και τι γνωρίζαμε για τη σχέση τους μέχρι σήμερα.

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση της Κλέλιας Ρένεση την Τρίτη πως δεν είναι ζευγάρι με τον Μάνου Τσάο και ότι το παιδί που έφερε στον κόσμο τον Μάιο, που μας πέρασε δεν είναι δικό του.

Οι θαυμαστές της ηθοποιού και του τραγουδιστή έμειναν έκπληκτοι με την “εξομολόγησή” της, καθώς, όχι μόνο δεν γνώριζαν πως οι δυο τους είχαν διακόψει τη σχέση τους, αλλά δεν τους είχε περάσει καν από το μυαλό πως ο Μάνου Τσάου δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της Κλέλιας Ρένεση.

Η ίδια το ανακοίνωσε μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου ξεσπούσε για όλα τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για την ίδια, σχετικά με τον υποτιθέμενο αρραβώνα της με τον Μάνου Τσάο, με τον μυστικό γάμο τους, με το μονόπετρο από το Παρίσι, αλλά και με την εγκυμοσύνη της.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” αναφέρθηκε ειρωνικά σε όλα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς και αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, γράφοντας, μεταξύ άλλων την εξής φράση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία: “Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου. Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους.

Η αλήθεια είναι πως η Κλέλια Ρένεση και ο Μάνου Τσάο δεν είχαν μιλήσει ποτέ συγκεκριμένα για τη μεταξύ τους σχέση και δεν είχε επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει, τον ερωτικό τους δεσμό. Είχαν κυκλοφορήσει, βέβαια, φωτογραφίες που τον αποδείκνυαν, ενώ η μουσική τους συνεργασία έριχνε κάθε φορά λάδι στη φωτιά.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Ιούλιο του 2015 όταν ο Μάνου Τσάο είχε έρθει στην Ελλάδα για να δώσει συναυλία στο πλαίσιο του Rockwave Festival. Η Κλέλια Ρένεση είχε παρευρεθεί τότε στη συναυλία μαζί με την παρέα της και το επόμενο διάστημα είχε έρθει πολύ κοντά με τον τραγουδιστή και η μεταξύ τους σχέση είχε αρχίσει να αναπτύσσεται.

Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε πρώτη φορά μαζί το 2017 στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Μέχρι τότε φαίνεται πως κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους, στα καρέ που είχαν κυκλοφορήσει από το αεροδρόμιο το ζευγάρι ήταν αγκαλιά και αντάλλαζε ερωτικά φιλιά. Τα ελληνικά και ξένα media ξεκίνησαν τότε να ασχολούνται ακόμη πιο έντονα μαζί τους.

Οι δυο τους μοιράζονταν διάφορες στιγμές τους στα social media και αναρτούσαν κατά καιρούς βίντεο από το μουσικό τους project Ti.Po.Ta που δημιούργησαν λίγο καιρό μετά τη γνωριμία τους. Εκείνο, βέβαια, που επιβεβαίωσε σε όλους τη σχέση τους τότε, ήταν το video clip του τραγουδιού “Moonlight Avenue”, όπου οι δυο τους κολυμπούν γυμνοί στη θάλασσα!


Όσον αφορά, πάντως, στην περίοδο που ήταν έγκυος, η Κλέλια Ρένεση δεν είχε αναφέρει ποτέ κάτι συγκεκριμένο, ούτε είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Μάνου Τσάο, όπως και ο τραγουδιστής, ο οποίος δεν προέβη σε κάποια δήλωση ακόμη, μετά, δηλαδή, από την ανακοίνωση της ηθοποιού την Τρίτη.

Όλο αυτό το διάστημα η σελίδα τους στο Facebook για το μουσικό τους project λειτουργεί κανονικά, ενώ ανέβαζαν βίντεο σε τακτά χρονικά διαστήματα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη. Η Κλέλια Ρένεση αποκάλεσε χθες τον Μάνου Τσάο “πνευματικό συνοδοιπόρο” και, μάλλον, ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι είδους σχέση έχουν οι δυο τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα