Κωνσταντίνος Παντελίδης: Ο μικρός αδερφός του Παντελή υπέγραψε με δισκογραφική

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Ο μικρός αδερφός του Παντελή υπέγραψε με δισκογραφική
Κωνσταντίνος Παντελίδης Instagram / @pantelidis__konstantinos

Στα βήματα του Παντελή Παντελίδη ο 18χρονος αδερφός του. Υπέγραψε δισκογραφική συνεργασία εμπιστοσύνης με τη Cobalt Music.

Τα καλλιτεχνικά βήματα του αδελφού του ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο μικρός αδερφός του γνωστού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη που σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2016.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης είναι μόλις 18 χρονών και ασχολείται με το τραγούδι, γράφοντας στίχους και μουσική και ερμηνεύοντας τα κομμάτια που δημιουργεί ο ίδιος. 

Μέχρι στιγμής έχει εντυπωσιάσει με τα τραγούδια “Κάνε Αυτό Που Θέλεις” και “Με Θες Ακόμα”, τα οποία κυκλοφόρησαν αυθόρμητα μέσα στην καραντίνα και συγκέντρωσαν πάνω από 1 εκατομμύριο views.

Ο μικρός αδερφός του Παντελίδης προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, υπογράφοντας την Τρίτη (28/07) δισκογραφική συνεργασία εμπιστοσύνης με τη μουσική οικογένεια της Cobalt Music.

Τον νεαρό τραγουδοποιό υποδέχτηκε θερμά η ιδιοκτήτρια Άννα-Μαρία Αντίππα, τονίζοντας ότι “η ομάδα της Cobalt Music, η οποία αποδεδειγμένα δουλεύει όλα τα χρόνια για την ανάπτυξη ποιοτικού λαϊκού -και όχι μόνο- ρεπερτορίου, ανυπομονεί να εργαστεί εντατικά και με πάθος για την κυκλοφορία το συντομότερο του πρώτου επίσημου single από τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, τον πολλά υποσχόμενο λαϊκό τραγουδοποιό που ανυπομονεί να μοιραστεί τα συναισθήματά του αποκλειστικά μέσα από τα τραγούδια του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα