Κορονοϊός: Σταμάτησαν τον Γονίδη για έλεγχο και τους έλεγε για σπανακόπιτες

Κορονοϊός: Σταμάτησαν τον Γονίδη για έλεγχο και τους έλεγε για σπανακόπιτες
Σταμάτης Γονίδης NDP PHOTO AGENCY

Αστυνομικοί σταμάτησαν τον Σταμάτη Γονίδη για έλεγχο, στο πλαίσιο της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Η συζυγός του κατέγραψε τον αστείο διάλογο που είχαν μεταξύ τους.

Αντιμέτωπος με τον έλεγχο της αστυνομίας, στο πλαίσιο των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον διάσημο τραγουδιστή σε δρόμο της Γλυφάδας, τον οποίον και αναγνώρισαν, ωστόσο ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ τους στράφηκε γύρω από φαγητά, αφού ο Σταμάτης Γονίδης είχε βγει για να αγοράσει τις αγαπημένες του σπανακόπιτες.

Τον αστείο διάλογο που είχαν ο γνωστός τραγουδιστής με τους αστυνομικούς μετέφερε η σύζυγος του Γονίδη, Κατερίνα Κουργιουξίδου, μέσω ανάρτησής της στο Facebook, καθώς ήταν μαζί του κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Όπως έγραψε:

Πραγματικό γεγονός. Βγήκε ο σύζυγος προχθές πρώτη φορά και πήγε να πάρει σπανακόπιτες και ψωμί. Τον σταμάτησε η αστυνομία… εγώ φυσικά τον είχα νόμιμο με την ταυτότητα μαζί και το χαρτί της βεβαίωσης. Τον ρωτάει ο αστυνομικός «Κύριε Γονίδη πού πηγαίνετε;» Σταμάτης: Πήγα να πάρω σπανακόπιτες και τσιγάρα. Αστυνομικός: Στη Βούλα δεν μένετε; Σταμάτης: Ναι… Αστυνομικός: Και γιατί δεν πήγατε σε φούρνο της Βούλας; Σταμάτης: Μας αρέσουν οι σπανακόπιτες που φτιάχνει αυτός ο φούρνος στη Γλυφάδα. Αστυνομικός: Να σας ζητήσω τώρα την απόδειξη για τις σπανακόπιτες; Σταμάτης: Ρε φίλε λες να τις έχω καμια εβδομάδα μες στο αυτοκίνητο και να τις κάνω βόλτα;”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα