Κώστας Αρζόγλου: “Ο Κιμούλης μού είχε κάνει τη ζωή κόλαση πραγματικά”

Κώστας Αρζόγλου: “Ο Κιμούλης μού είχε κάνει τη ζωή κόλαση πραγματικά”
Κώστας Αρζόγλου petros poulopoulos

"Μία κόλαση" περιγράφει τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη ο γνωστος ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Αρζόγλου. "Πήγαινα στο θέατρο σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα", τονίζει.

“Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση. Κόλαση πραγματικά επί μια σεζόν, κάθε μέρα. Όχι μόνο επειδή παρατράβαγε τις σκηνές με άλλους συναδέλφους. Πήγαινα στο θέατρο σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα. Δεν μιλιόμαστε επί πολλούς μήνες, ενώ ήμασταν σε διπλανά καμαρίνια”, περιγράφει, αναφερόμενος στο Γιώργο Κιμούλη, ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου μιλώντας στην εκπομπή “Έλα, Χαμογέλα” του OPEN.

Και συνεχίζει για τον Γιώργο Κιμούλη: “Έκανε τις σκηνές του πολύ μεγαλύτερες, άλλαζε τελείως το κείμενο, έβαζε μέχρι και Ποντιακά ανέκδοτα σε αμερικανικό κείμενο. Απόδειξη του τι είχα τραβήξει τόσους μήνες είναι ότι η συγκεκριμένη παράσταση, την οποία είχα σκηνοθετήσει εγώ, είχε μεγάλη επιτυχία και μας παρακάλεσαν για μία εβδομάδα παράταση και εγώ αρνούμουν, δεν ήθελα να τη συνεχίσουμε λόγω εκείνου”.

Σε κείμενό της στο News247.gr η Έλενα Ακρίτα, πρώην σύζυγος του Κώστα Αρζόγλου ανατρέχει στη συγκεκριμένη περίοδο και περιγράφει: “Θυμάμαι τον πρώην άντρα μου Κώστα Αρζόγλου όταν γύρισε σπίτι μετά την τελευταία παράσταση του έργου ‘Ζητείται τενόρος΄ όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Κιμούλη. Τέσσερίς ολόκληρους μήνες δεν αντάλλαξαν μια – μια! – λέξη: είχαν τσακωθεί από την πρώτη πρόβα.

-Κώστα, πώς αισθάνθηκες που τελειώσατε;

-Σαν να έπεσε η χούντα“.

“Με τον Γιώργο κάναμε να μιλήσουμε 25 χρόνια, ενώ ήμασταν πολύ φίλοι. Ήθελε μία παράσταση ομαδική να την καρπωθεί ο ίδιος και αυτό γινόταν με διάφορους τρόπους επί σκηνής”, συμπλήρωσε ο Κώστας Αρζόγλου.

Όσον αφορά το θέμα του Κώστα Σπυρόπουλου, ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν πιστεύει στις καταγγελίες και θεωρεί ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση από πλευράς του ηθοποιού.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα