Κώστας Βουτσάς: Από το νοσοκομείο στο Survivor Πανόραμα – Τι απαντά στις φήμες για την υγεία του

Κώστας Βουτσάς: Από το νοσοκομείο στο Survivor Πανόραμα – Τι απαντά στις φήμες για την υγεία του
youtube

Ο Κώστας Βουτσάς έδωσε τέλος στις φήμες για την υγεία του, με αφορμή την μικρή περιπέτεια υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο

Ανησυχία στους θαυμαστές του Κώστα Βουτσά προκάλεσε η είδηση ότι ο αγαπημένος ηθοποιός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης, ύστερα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε στη διάρκεια γυρίσματος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όταν έπαθε ρινορραγία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου σόου του ANT1, Celebrity Game Night.

Ωστόσο, το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε και ο ίδιος γύρισε στο σπίτι του. Η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού φρόντισε μάλιστα να ενημερώσει από το πρωί στα social media ότι όλα είναι καλά και μάλιστα ο Κώστας Βουτσάς από το πρωί ήταν και πάλι στις πρόβες της παιδικής παράστασης που παίζει.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Κώστας Βουτσάς εμφανίστηκε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, μιλώντας στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για όλα και δίνοντας μια απάντηση και για την μικρή περιπέτεια της υγείας του, καθώς οι φήμες δεν έλεγαν να κοπάσουν στο Διαδίκτυο, υπογραμμίζοντας ότι όλα είναι καλά και δεν έχει κάτι σοβαρό.

“Άντε καλέ, τίποτα… Έχω κάνει αλλαγή βαλβίδες και που και που βγαίνουν. Ήταν να πάω σε μια εκπομπή και τους τηλεφώνησα ότι δεν μπορώ να έρθω, θα πήγαινα με την γυναίκα μου και τον γιο μου. Δεν ήταν καθόλου σοβαρό, αυτό συμβαίνει… Όσοι έχουν κάνει αλλαγή βαλβίδας, όλοι έχουμε αυτό το πρόβλημα”, είπε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός. Όπως είπε χαρακτηριστικά “Αν ήμουν πιο νέος θα πήγαινα στο Survivor”. Για να… αδυνατίσει όπως είπε με το γνωστό του χιούμορ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα