Κραουνάκης: “Δεν έχω ξαναμιλήσει με την Πρωτοψάλτη από τότε”

Κραουνάκης: “Δεν έχω ξαναμιλήσει με την Πρωτοψάλτη από τότε”

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε στη σοβαρή ρήξη που επήλθε στη σχέση του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη μετά τη συναυλία... εν κινήσει της τελευταίας τον περασμένο Απρίλιο. "Να τη βλέπω να χοροπηδάει μπροστά από την κυβέρνηση που σιχαίνομαι; Ας με ρωτούσε έστω".

Ιδιαίτερα “καυστικός” αλλά και αποκαλυπτικός ήταν ο Σταμάτης Κραουνάκης στη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2Night Show”.

Μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε πως δεν έχει ξαναμιλήσει με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη μετά την κινητή συναυλία με όχημα που έφερε το μήνυμα “Στον δρόμο με Αγάπη” τον περασμένο Απρίλιο, όπου ερμήνευσε και το τραγούδι “Τα πιο ωραία λαϊκά”, το οποίο έχει δημιουργήσει ο ίδιος μαζί με την Λίνα Νικολακοπούλου.

Συγκεκριμένα, είπε:

“Πάνω στο κάρο του Δήμου, η αγαπημένη μου φίλη να χοροπηδάει μπροστά από την κυβέρνηση που σιχαίνομαι, χωρίς να έχω ερωτηθεί αν το έργο μου θέλω να παιχτεί κατά αυτό τον τρόπο; Δεν θα έλεγα όχι. Αν με είχε ρωτήσει δεν θα έλεγα όχι. Και εφόσον δεν θα έλεγα όχι δεν θα μπορούσα να αντιδράσω έτσι. Με πείραξε που είδα αυτό το “τέρας”. Είναι ένα τραγούδι που έχει υποστηριχθεί συναισθηματικά από τέσσερις γενιές Ελλήνων. Δεν έκανε χαρούμενο κανέναν, ούτε εμένα που το έχω γράψει.

Είναι σοβαρή ρήξη αυτό που έγινε με την Άλκηστη εκείνη τη μέρα. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε. Δεν της κρατάω καμία κακία. Και κάτι που δεν είναι πολύ γνωστό: Αφού τοιχοκόλλησα το εξώδικο στο Μαξίμου και στον Δήμο Αθηναίων για τη χρήση χωρίς να ερωτηθώ, αυτό που ζήταγα ήταν αν δοθούν επιτέλους τα επιδόματα στους καλλιτέχνες που λιμοκτονούν και ευτυχώς δημιουργήθηκε πολύ μεγάλο θέμα εκείνη την ώρα γιατί φοβήθηκαν μην εκτεθούν”.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στον Κώστα Μπακογιάννη, λέγοντας πως “έλεγε ότι έχει ζητήσει πόσες φορές συγγνώμη. Τι να την κάνω τη συγγνώμη;”,. ενώ σχολίασε και τη δουλειά που έχει κάνει ως Δήμαρχος, χαρακτηρίζοντάς τη: “Αίσχος”, για να εξηγήσει: “Διέλυσε την Αθήνα. Δεν έχω εμμονή με τη Νέα Δημοκρατία. Την κα Μενδώνη τη βρίζει όλη η ΝΔ. Εγώ έχω φίλους παντού, εκτός από τη Χρυσή Αυγή”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα