Κρις Ροκ: Μίλησε (επιτέλους) δημόσια για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ – “Πονάει ακόμα”

Κρις Ροκ: Μίλησε (επιτέλους) δημόσια για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ – “Πονάει ακόμα”
Το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock AP

Κατά τη διάρκεια του πρώτου live event του Netflix ο Κρις Ροκ αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια στο χαστούκι που δέχθηκε από τον Γουίλ Σμιθ τη βραδιά των περσινών Όσκαρ και αστειεύτηκε πως ακόμα πονάει.

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ θα μείνει στην ιστορία. Και για πρώτη φορά, ο κωμικός θέλησε να ξεκαθαρίσει πως το χαστούκι, πράγματι, πόνεσε.

Αυτά και άλλα πολλά είπε κατά τη διάρκεια παράστασής του για το Netflix, όπου μεταξύ άλλων μίλησε εκτενώς για το περιστατικό στα βραβεία Όσκαρ 2022.

“Θα προσπαθήσω να κάνω μια παράσταση απόψε χωρίς να προσβάλω κανέναν. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να πυροδοτηθεί”, είπε ο Ροκ ανοίγοντας το σετ του από τη Βαλτιμόρη. Ξέρετε τι λένε οι άνθρωποι, λένε πως ‘τα λόγια πονάνε’. Όποιος πει ότι τα λόγια πληγώνουν δεν έχει φάει ποτέ χαστούκι“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κρις Ροκ.

Στην πρώτη ζωντανή κωμική εκπομπή της δημοφιλούς πλατφόρμας με τίτλο “Chris Rock: Selective Outrage“, ο κωμικός ασχολήθηκε με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως την κουλτούρα της αφύπνισης, τις αμβλώσεις, τον ρατσισμό στην Αμερική, τη Μέγκαν Μαρκλ αλλά και την πολιτική, ωστόσο ανά τακτά χρονικά διαστήματα επανερχόταν με μαεστρία στο χαστούκι που δέχθηκε από τον Γουίλ Σμιθ.

“Όλοι ξέρετε τι μου συνέβη. Οι άνθρωποι ρωτάνε, ‘πόνεσε;’. Ακόμα πονάει! Ακούω το Summertime στα αυτιά μου“, αναφερόμενος στο σινγκλ του Σμιθ από το 1991, όμως τόνισε πως “δεν είμαι θύμα, μωρό μου. Δεν θα με δείτε ποτέ στην Όπρα να κλαίω”.

Σε μία αναφορά προς τον τίτλο της σειράς, ο Ροκ είπε ότι πιστεύει ότι ο Σμιθ έπαθε “επιλεκτική αγανάκτηση” και ότι το χαστούκι είχε να κάνει περισσότερο με τη σχέση του ίδιου του Σμιθ και της συζύγου του Τζέιντα, παρά με το αστείο του τη βραδιά των Όσκαρ.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει μιλήσει ανοιχτά για σκαμπανεβάσματα της σχέσης του και μάλιστα μίλησε δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην εκπομπή της Τζέιντα στο Facebook Watch, “Red Table Talk”. “Όλοι μας έχουν απατηθεί, όλοι εδώ μέσα έχουν απατηθεί, κανένας από εμάς δεν έχει πάρει ποτέ συνέντευξη από το άτομο που μας απάτησε στην τηλεόραση”, αστειεύτηκε ο Ροκ. “Τον πλήγωσε πολύ περισσότερο από ό,τι εκείνος εμένα”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα