Κρίστεν Στίουαρτ: Έντυπωσιάζει ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Κρίστεν Στίουαρτ: Έντυπωσιάζει ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η Κρίστεν Στίουαρτ επιχειρεί να μπει στο ρόλο της αδικοχαμένης Λαίδης Νταϊάνα, σε μια κινηματογραφική μεταφορά της ζωής της που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Η Κρίστεν Στίουαρτ πρόκειται να υποδυθεί την Νταϊάνα Σπένσερ, σε μια ταινία με τίτλο ‘Spencer’ που θα διηγείται στιγμές από ένα “κρίσιμο Σαββατοκύριακο” της ζωής της, όταν διαπιστώνει πως ο γάμος της με τον Πρίγκηπα Κάρολο είναι καταδικασμένος να αποτύχει. Η ταινία που έχει σκηνοθετήσει ο Πάμπλο Λαρέν, αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους μέσα στο φθινόπωρο.

Ήδη, πριν από το trailer, έχει αποκαλυφθεί μια ακόμα φωτογραφία της Στίουαρτ ως Νταϊάνα, με ένδυματολογικές αναφορές σε σχεδόν πανομοιότυπη εμφάνιση της αδικοχαμένης Βρετανίδας από το 1989. Η εντυπωσιακή φωτογραφία αναδεικνύει την μεταμόρφωση της Στίουαρτ, που έχει απορροφηθεί απόλυτα πια, από την δυναμική προσωπικότητα της Νταϊάνα. Αναμένεται να δούμε κάτα πόσο αυτή η ταινία θα ακολουθήσει τη σκληρή – και ιδιαίτερα επιθετική προς το Παλάτι- γραμμή μυθοπλασίας της σειράς ‘The Crown’ ή αν θα κινηθεί σε πιο ‘μετριοπαθείς’ δρόμους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα