Kylie Jenner: Έκρηξη οργής στα social media για το κεφάλι λιονταριού που φόρεσε – “Προωθείς το κυνήγι των ζώων”

Kylie Jenner: Έκρηξη οργής στα social media για το κεφάλι λιονταριού που φόρεσε  – “Προωθείς το κυνήγι των ζώων”
Kylie Jenner Instagram@kyliejenner

Φωτιές άναψε η εμφάνιση της Kylie Jenner σε επίδειξη γνωστού γαλλικού οίκου μόδας στο Παρίσι, καθώς ένα τεράστιο κεφάλι λιονταριού κοσμούσε το φόρεμά της. Κατακραυγή από τους ακόλουθούς της.

Τα βλέμματα, τα φώτα αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια συγκέντρωσε με μία της μόνο εμφάνιση η Kylie Jenner, η οποία το πρωί της Δευτέρας παρακολούθησε το show μόδας γνωστού γαλλικού οίκου.

Η νεαρή επιχειρηματίας και μέλος της διάσημης οικογένειας Kardashian παρακολούθησε τη συλλογή του οίκου Schiaparelli για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, όμως δεν ήταν… μόνη καθώς το φόρεμά της κοσμούσε ένα πραγματικών διαστάσεων κεφάλι λιονταριού το οποίο ήταν ραμμένο στη μαύρη τουαλέτα της.

Η συγκεκριμένη δημιουργία του γαλλικού οίκου παρέλασε λίγα λεπτά αργότερα στο catwalk του show, φορεμένη από το διάσημο μοντέλο Ιρίνα Σάικ, καθώς η συλλογή υψηλής ραπτικής ήταν εμπνευσμένη από την “Κόλαση” του Δάντη και μεταξύ άλλων εμφανίστηκαν δημιουργίες συνοδευόμενες από κεφάλια λεοπάρδαλης και λύκου, που κατά τον οίκο αντιπροσωπεύουν τη λαγνεία, την υπερηφάνεια και τη φιλαργυρία στην εμβληματική αλληγορία του Δάντη στην εμβληματική αλληγορία

Αντλώντας έμπνευση από τα τρία θηρία που εμφανίζονται στο ποίημα του 14ου αιώνα, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Schiaparelli, Daniel Roseberry, δημιούργησε την παρούσα συλλογή, για τις ανάγκες της οποίας κατασκευάστηκαν τρία κεφάλια άγριων ζώων υμνώντας τη δόξα της φύσης και προστατεύοντας τη γυναίκα που το φοράει.


Τι κι αν ο οίκος τόνιζε με κεφαλαία γράμματα και με κάθε ευκαιρία πως κανένα ζώο δεν τραυματίστηκε για αυτή την εμφάνιση. Το κακό είχε ήδη γίνει.

Η εμφάνιση της Kylie Jenner προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτησή της από το show να συγκεντρώνει πολλά αρνητικά σχόλια, καθώς πολλοί έκριναν πως με την εμφάνισή της αυτή προωθεί το κυνήγι άγριν ζώων.

Kylie Jenner Instagram@kyliejenner

Kylie Jenner Instagram@kyliejenner

“Με τίποτα όχι… μόδα! τέχνη! Όπως κι αν θέλετε πείτε το… το να περπατάτε με ολόκληρο το κεφάλι ενός ζώου στον ώμο σας φαίνεται γελοίο”, έγραψε μία διαδικτυακή φίλη της Kylie Jenner για να συμπληρώσει μία άλλη πως άσχετα αν είναι ψεύτικο εξακολουθεί να φαίνεται αηδιαστικό και κακόγουστο.

Τα “πυρά” των ακολούθων της δέχθηκε όμως πέρα από το γούστο της και για ηθικούς λόγους, καθώς σύμφωνα με τους χρήστες του διαδικτύου η συγκεκριμένη εμφάνιση δείχνει να προωθεί το κυνήγι άγριων ζώων και το animal cruelty, ζητώντας μάλιστα από την Jenner να “κατεβάσει” τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Kylie Jenner Instagram@kyliejenner

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον οίκο μόδας, οι συγκεκριμένες κατασκευές ήταν φτιαγμένες από αφρό, ρητίνη, ψεύτικη γούνα από μαλλί και μετάξι και ήταν ζωγραφισμένες στο χέρι για να φαίνονται όσο γίνεται πιο αληθινά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα