Kylie Minogue: Η συγκλονιστική συνέντευξη για τον καρκίνο και η αποκάλυψη για τον Nick Cave

Kylie Minogue: Η συγκλονιστική συνέντευξη για τον καρκίνο και η αποκάλυψη για τον Nick Cave
Kylie Minogue Vianney Le Caer/Invision/AP IMAGES

Η Kylie Minogue μίλησε με εξομολογητική διάθεση για την καριέρα της και την συνεργασία της με τον Nick Cave που την "σημάδεψε", αλλά και την μάχη της με τον καρκίνο.

Μια εξομολογητική συνέντευξη για όλη την μέχρι τώρα πορεία της στη μουσική, για την συνεργασία της με τον Nick Cave, αλλά και για τη μάχη της με τον καρκίνο, τον οποίο έχει ξεπεράσει, παραχώρησε η διάσημη τραγουδίστρια Kylie Minogue, η οποία πρόσφατα έχει κυκλοφορήσει στην αγορά τα δικά της κρασιά.

“Δεν πρόκειται να πω ψέματα. Όλοι οι μικροί δαίμονες και οι ανασφάλειες που έχεις, που είτε προέρχονται από μέσα σου είτε από τις φωνές άλλων… σίγουρα επηρεάζουν. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου, ήμουν πολύ επιτυχημένη, αλλά δεν ένιωθα ότι το έχω κατακτήσει. Και ήμουν ένας πολύ εύκολος στόχος για να πουν κάποιοι “Δεν της αξίζει” ή “Δεν είναι αρκετά καλή”. Όλα αυτά μένουν μέσα σου”, ανέφερε αρχικά η Kylie Minogue, μιλώντας στο Yahoo Entertainment και κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν.

“Χρειάζεται χρόνος για να μάθεις την τέχνη σου. Δούλεψα σκληρά για αυτό – σωματικά σκληρά, ψυχικά σκληρά! Και ξέρετε, με κάνει να είμαι πολύ πιο ευγνώμων”, πρόσθεσε.

Η Kylie Minogue για τον Nick Cave

Οι “σπόροι” για τη συνεργασία της με τον Nick Cave και τους Bad Seeds “φυτεύτηκαν” λίγο μετά την αρχική της επιτυχία στην pop mainstream μουσική, όταν είχε σχέση με τον frontman των INXS, Michael Hutchence, από το 1989 έως το 1991.

“Θυμάμαι τότε, τον Michael να μου λέει: “Ο Nick θα ήθελε πολύ να κάνει ένα τραγούδι μαζί σου”. Δεν ήξερα ποιος ήταν ο Nick Cave! Δεν άκουγα τέτοια μουσική. Λοιπόν, είπα απλώς “Ω, αυτό είναι ωραίο” και δεν σκέφτηκα τίποτα περισσότερο γι’ αυτό. Και λίγα χρόνια αργότερα, όταν ο Nick και εγώ ήμασταν στην ίδια δισκογραφική εταιρεία εκείνη την εποχή, αυτό έγινε ξανά. Έτσι, όταν ο Nick με προσέγγισε, ήταν πραγματικά πολύ σημαντικό να τον είχα ακούσει χρόνια πριν”, είπε η τραγουδίστρια.

Η Minogue είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας του ’90 ανακαλύπτοντας τον εαυτό της και λίγο μετά το ντουέτο του Cave, κυκλοφόρησε το εναλλακτικό έκτο άλμπουμ της “Impossible Princess”, το οποίο περιλάμβανε συνεργασίες με το συγκρότημα Britpop Manic Street Preachers και τον David Ball των Soft Cell.

“Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, υπήρχε αυτή η μεταμοντέρνα ειρωνεία και το Brit-hop. Δεν ήταν η εποχή της pop-pop. Προσπαθούσα να πάω κόντρα σε αυτό με το “Impossible Princess” και να πειραματιστώ με διαφορετικά πράγματα. Έτσι, ήξερα ότι όταν ο Nick μου ζήτησε να τραγουδήσω το “Where the Wild Roses Grow”, ήταν κάτι αυθεντικό. Ήταν πραγματικά γνήσιο. Τη μέρα που γνώρισα τον Nick, έκανα τα φωνητικά μου για το τραγούδι. Είναι ήρωας για μένα“, περιέγραψε η Kylie Minogue και πρόσθεσε:

“Θα μπορούσα να το ονομάσω “εξέγερση” ή απλά ότι μεγαλώνω μαζί με τον εαυτό μου. Ξεκίνησα στη μουσική όταν ήμουν 19 ετών. Φορούσα βασικά χρώματα στα βίντεο και το κοινό μου ήταν από ηλικίες 6 έως 10 ετών! Έτσι, έπρεπε να αναπτυχθώ ως άνθρωπος και να προσπαθήσω να ξεπεράσω αυτά τα όρια. Μερικές φορές λειτουργεί και μερικές φορές πραγματικά δεν πρέπει να το κάνεις, είναι όλα μέρος της διαδικασίας. Και είμαι τόσο τυχερή που η βάση των θαυμαστών μου έχει μεγαλώσει μαζί μου. Όλοι περνάμε πράγματα. Τώρα είμαι στα μέσα της δεκαετίας του πενήντα και είναι ένα διαφορετικό στάδιο της ζωής”.

Η Kylie Minogue για τον καρκίνο

Τον Μάιο του 2005, λίγα μόνο χρόνια μετά την επιτυχία της με το “Fever” και την αναγέννηση της καριέρας της, η Kylie Minogue διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σε ηλικία 36 ετών, με αποτέλεσμα την αναβολή της περιοδείας της στο Showgirl και την απόσυρσή της από το Φεστιβάλ Glastonbury εκείνη τη χρονιά. Δεν κατάφερε να παίξει στο Glastonbury παρά μόνο 14 χρόνια αργότερα, αλλά δεν έμεινε μακριά από τη σκηνή για πολύ, αφού επανέλαβε την περιοδεία της τον Νοέμβριο του 2006.

Όταν έχεις τον πρώτο μεγάλο αγώνα στη ζωή σου, σου αλλάζει την οπτική σου και την όλη εμπειρία σου. Διαγνώστηκα ενώ έκανα περιοδεία. Η σκηνή μου χτιζόταν στο Σίδνεϊ και ήμουν στη Μελβούρνη. Το έφτιαχναν κυριολεκτικά οι άνθρωποι. Και μετά μοιραστήκαμε τα νέα και κάναμε την ανακοίνωση. Οπότε, ο στόχος μου ήταν να επιστρέψω στη σκηνή και να ολοκληρώσω αυτή την περιοδεία”, ανέφερε η τραγουδίστρια.

Όταν η Minogue επέστρεψε στη σκηνή 1,5 χρόνο μετά τη διάγνωση και τη θεραπεία για τον καρκίνο, ένιωθε ότι βίωνε “μια εξωσωματική εμπειρία”, όπως θυμάται.

Έπρεπε να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Έπρεπε να βάλουμε ένα διάλειμμα στην παράσταση για πρώτη φορά. Απλώς ήμουν πολύ νευρική για να βγω έξω και να το κάνω αυτό ή να κάνω οποιοδήποτε σόου με πλήρη ταχύτητα. Αλλά μόλις ξεκινήσαμε και βρήκαμε τη ροή μας, τη δεύτερη νύχτα ήρθε ο Bono και τραγούδησε μαζί μου στη σκηνή! Λοιπόν, ήταν μια πραγματική ώθηση αυτό! Απλώς έπρεπε να σταματήσω τον εαυτό μου από το να κλάψω. Προφανώς ήταν πολύ συναισθηματικό όλο αυτό, το ίδιο και με τον Glastonbury. Αλλά ήμουν πολύ αποφασισμένη να επιστρέψω στη σκηνή. Οπότε, υποθέτω ότι μέσα από τον καρκίνο επιβεβαίωσα εκ νέου ότι μου αρέσει αυτό που κάνω”, κατέληξε η Kylie Minogue.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα