Λάμπης Λιβιεράτος: “Με καταδιώκει το ότι μπήκα στο ψυχιατρείο”

Λάμπης Λιβιεράτος: “Με καταδιώκει το ότι μπήκα στο ψυχιατρείο”
O Λάμπης Λιβιεράτος Eurokinissi

Για το διάστημα που πέρασε σε ψυχιατρική κλινική μίλησε ανοικτά ο τραγουδιστής, ως καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή.

O Λάμπης Λιβιεράτος ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής dot. του ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να εστιάσει στο χρονικό διάστημα που πέρασε σε ψυχιατρική κλινική, προσπαθώντας να ξεπεράσει προσωπικά προβλήματα.

Ο γνωστός τραγουδιστής είπε: «Έχω και παιδιά κι όταν γκουγκλάρει κανείς το όνομά μου βγάζει “Λιβιεράτος – ψυχιατρείο”», σημείωσε.

«Υπάρχει αυτό το τεράστιο λάθος της κοινωνίας ότι υπάρχει η σύνδεση του ψυχιατρείου με τους τρελούς, γιατί αποτρέπει ανθρώπους με προβλήματα να ζητούν βοήθεια» εξήγησε και ανέφερε επίσης πως «στο καρναβάλι στην Κύπρο κάποιος ντύθηκε τρελός κι έγραψε πάνω του “Λιβιεράτος”».

Γιατί όμως επέλεξε να κλειστεί σε ψυχιατρείο; Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν ξεκάθαρος: «Έχω μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη που πέρασα. Είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να φοβόμαστε. Στο ψυχιατρείο μπήκα για να προστατευτώ. Ένιωθα ότι αυτό που συμβαίνει έξω τόσο πολύ με πίεζε και δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω γιατί δεν είχα κάνει τη διεργασία που έπρεπε για να αντιληφθώ τι γίνεται στη ζωή μου.

Συνέβησαν πολλά μαζεμένα, έχασα τον αδερφό μου, είχα ένα θέμα με τη δουλειά μου και είπα δεν το αντέχω. Μπήκα εκεί, ηρέμησα, πήρα τα φάρμακα που χρειαζόμουν για να ηρεμήσω, έκανα συζητήσεις που έπρεπε. Ένιωθα ότι πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου κυρίως για αυτά τα παιδιά».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα