Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο “υποκλίνεται” στην Γκρέτα Τούνμπεργκ: “Είναι ηγέτιδα της εποχής μας”

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο “υποκλίνεται” στην Γκρέτα Τούνμπεργκ: “Είναι ηγέτιδα της εποχής μας”
Instagram

Στο μήνυμά του ο ηθοποιός αναφέρει: "Υπάρχουν λίγες φορές στην ιστορία της ανθρωπότητας όπου οι φωνές ενισχύονται σε τόσο καίριες στιγμές και με τόσο επιδραστικό τρόπο - αλλά η Γκρέτα Τούνμπεργκ έγινε ηγέτης της εποχής μας".

Ένας ακόμη ισχυρός σύμμαχος της 16χρονης ακτιβίστριας για το περιβάλλον, Γκρέτα Τούνμπεργκ, έρχεται να προστεθεί στη λίστα της. Ο Λεονάρνο Ντι Κάπριο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες του παρέα με την Σουηδή Γκρέτα Τούνμπεργκ και μίλησε με θαυμασμό για τη μαχητικότητα και την ισχυρή της προσωπικότητα όσον αφορά τον αγώνα και τη μάχη της κατά της κλιματικής αλλαγής.

Στο μήνυμά του ο ηθοποιός αναφέρει: “Υπάρχουν λίγες φορές στην ιστορία της ανθρωπότητας όπου οι φωνές ενισχύονται σε τόσο καίριες στιγμές και με τόσο επιδραστικό τρόπο – αλλά η Γκρέτα Τούνμπεργκ έγινε ηγέτης της εποχής μας”.

Και συνεχίζοντας γράφει: “Η ιστορία θα μας κρίνει για όσα κάνουμε σήμερα προκειμένου να συμβάλλουμε ώστε να εγγυηθούμε πως οι μελλοντικές γενιές θα απολαμβάνουν τον ίδιο βιώσιμο πλανήτη που εμείς εκλάβαμε ως δεδομένο. Ελπίζω το μήνυμα της Γκρέτα να αφυπνίσει τους ηγέτες του κόσμου πως ο καιρός της αδράνειας έχει περάσει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα