Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Η Τζίτζι Χαντίντ παραβιάζει το άβατο του “κλαμπ των 25”

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Η Τζίτζι Χαντίντ παραβιάζει το άβατο του “κλαμπ των 25”
Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τζίτζι Χαντίντ Joel Ryan/Invision/AP, Evan Agostini/Invision/AP

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζίτζι Χαντίντ κάνουν παρέα τον τελευταίο καιρό και ενδεχομένως σύντομα να γίνουν ζευγάρι. Αν κάνουν σχέση, το μοντέλο θα σπάσει το "φράγμα" των 25χρονων συντρόφων του ηθοποιού.

Με το διάσημο μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ βγαίνει ο γνωστός ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο, λίγο καιρό μετά από τον χωρισμό του με την επί 4 χρόνια σύντροφό του Καμίλα Μορόνε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ, ο 47χρονος ηθοποιός του και το 27χρονο μοντέλο κάνουν παρέα αυτή την περίοδο, ενώ πρόσφατα εθεάθησαν μαζί στη Νέα Υόρκη.

“Περνούν χρόνο μαζί γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον” δήλωσε μια πηγή, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι δεν κάνει ακόμα επίσημα “ραντεβού“.

“Ο Λέο σίγουρα καταδιώκει την Τζίτζι”, είπε μια άλλη πηγή στο People.

Μια τρίτη πηγή πρόσθεσε: “Τον έχουν δει να κάνει παρέα με διάφορες ομάδες ανθρώπων. Έχουν περάσει μόνο λίγες εβδομάδες από τον χωρισμό του. Από τότε, κάνει παρέα με φίλους και μέλη της οικογένειάς του.”

Η Τζίτζι Χαντίντ έχει, επίσης, χωρίσει από τον σύντροφό της, Ζέιν Μάλικ, αφού φέρεται να χτύπησε τη μητέρα του μοντέλου, ενώ μεγαλώνει μόνη της την 2 ετών κόρη τους.

Τέλος οι σύντροφοι έως 25 ετών;

Αν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζίτζι Χαντίντ γίνουν ζευγάρι, αυτό σημαίνει πως ο γνωστός ηθοποιός θα έχει διευρύνει το ηλικιακό όριο των συντρόφων του, αφού όλες οι προηγούμενες κοπέλες του ήταν μέχρι 25 ετών, ενώ το διάσημο μοντέλο είναι 27 ετών!

Συγκεκριμένα,από τη Ζιζέλ, μέχρι και τη Μορόνε, οι επιλογές του 47χρονου ηθοποιού περιορίζονται ηλικιακά από τα 18 μέχρι και τα 25 έτη. Η βρετανική DailyMail συγκέντρωσε τις σχετικές πληροφορίες για τις προτιμήσεις του DiCaprio στις νεαρές συντρόφους.

Gisele Bündchen AP Photo/Andre Penner, File

Giselle Bündchen

Η σχέση του Leonardo DiCaprio με τη Giselle Bündchen (Ζιζέλ Μπούντχεν) ξεκίνησε το 1999, όταν το μοντέλο ήταν 18 ετών και ο ηθοποιός 25. Διήκρκησε 5 χρόνια μέχρι να χωρίσουν το 2005. Το 2015 η Ζιζέλ είχε δηλώσει στο “Access Hollywood” τα εξής: “Δεν ήταν γραφτό να είμαστε ζευγάρι, αλλά τον σέβομαι απεριόριστα και του εύχομαι τα καλύτερα”.

Bar Refaeli Joel Ryan/Invision/AP


Bar Refaeli

Μετά το τέλος της σχέσης του με τη Ζιζέλ, ο DiCaprio έγινε ζευγάρι με το μοντέλο Bar Refaeli (Μπαρ Ραφαέλι). Το μοντέλο τότε ήταν 20 ετών και η σχέση τους διήρκησε επίσης 5 χρόνια, όταν η Ραφαέιλι ήταν 25 ετών. Μετά τον χωρισμό τους διατήρησαν φιλικές σχέσεις.

Blake Lively Greg Allen/Invision/AP

Blake Lively

Στα 23 της χρόνια η Blake Lively (Μπλέικ Λάιβλι) έγινε ζευγάρι με τον Leonardo DiCaprio. Γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 23 ετών και η σχέση τους διήρκησε ένα χρόνο.

Instagram / @Erin Hitherton

Erin Heatherton

Στην ηλικία των 22 ετών, το 2012, το “αγγελάκι” της Victoria’s Secret, Erin Heatherton (Έριν Χίθερτον), ξεκίνησε να βγαίνει με τον DiCaprio. Η σχέση τους διήρκησε μόλις 10 μήνες και απέδωσαν τον χωρισμό τους στο δύσκολο πρόγραμμα που είχαν.

Toni Garrn Vianney Le Caer/Invision/AP

Toni Garrn

Η “εκρηκτική” Γερμανίδα, Toni Garrn (Τόνι Γκαρν), προστέθηκε στη “λίστα” του DiCaprio το 2013. Τον Μάιο του ίδιου έτους ξεκίνησαν τη σχέση τους, όταν το μοντέλο ήταν 21 ετών. Χώρισαν μετά από ένα χρόνο, το 2014, με τις φήμες να λένε ότι εκείνη τον χώρισε, γιατί εθεάθη να φεύγει από ένα κλαμπ του Μαϊάμι με 20 γυναίκες.

Kelly Rohrbach Omar Vega/Invision/AP

Kelly Rohrbach

Το 2015, όταν η ηθοποιός Kelly Rohrbach (Κέλι Ρόρμπαχ) ήταν 25 ετών, έγινε ζευγάρι με τον Leonardo DiCaprio. Η σχέση τους διήρκησε μισό χρόνο, κάτι που αποδεικνύει το “κλαμπ των 25” του ηθοποιού.

Nina Agdal Christopher Smith/Invision/AP

Nina Agdal

Ένα χρόνο διήρκησε η σχέση της Nina Agdal (Νίνα Άγκνταλ) με τον Leonardo DiCaprio, από το 2016 μέχρι το 2017. Το μοντέλο ήταν 25 ετών όταν χώρισαν.

Camila Morrone Jordan Strauss/Invision/AP

Camila Morrone

Η τελευταία σχέση του DiCaprio ήταν αυτή με την Camila Morrone. Ύστερα από 4 χρόνια σχέσης ο 47χρονος ηθοποιός και το 25χρονο μοντέλο χώρισαν.

Φυσικά, πολλοί χρήστες του Twitter σχολίασαν σαρκαστικά τον χωρισμό του DiCaprio, αλλά και την… “κατάρα” των 25.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα