Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Καμίλα Μορόνε: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Καμίλα Μορόνε: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης
Λεονάρντο Ντι Κάπριο - Καμίλα Μορόνε ap

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Καμίλα Μορόνε αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, σύμφωνα με το People.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Καμίλα Μορόνε φέρονται να έχουν δώσει τέλος στη σχέση τους, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το People.

Ο 47χρονος ηθοποιός και το 25χρονο μοντέλο, οι οποίοι κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, φαίνεται πως δεν είναι πλέον μαζί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήταν μαζί από τον Ιανουάριο του 2018, ενώ έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση ως ζευγάρι όταν έκατσαν μαζί στην πρώτη σειρά των βραβείων Όσκαρ τον Φεβρουάριο του 2020.

Εκπρόσωποι των δυο αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο για τις πληροφορίες.

Τον Ιούλιο του 2019 μια πηγή ανέφερε στο People ότι ο Ντικάπριο και η Μορόνε το πάνε «αρκετά σοβαρά». «Σίγουρα δεν είναι μια εφήμερη σχέση. Η Καμία περνά πολύ χρόνο στο σπίτι του. Ο Λίο τη γνώρισε και στους δύο γονείς του».

Οι δυο τους πέρασαν μαζί το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου στο Μαλιμού. Τον Αύγουστο η Μορόνε εθεάθη στο Σεν Τροπέ με τη μητέρα της. Ο Ντικάπριο από την άλλη εθεάθη σε δείπνο με φίλους στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα