Λευτέρης Λαζάρου: Ο Saltbae γέμισε με Ελληνάρες της Μυκόνου

Λευτέρης Λαζάρου: Ο Saltbae γέμισε με Ελληνάρες της Μυκόνου
Ο Λευτέρης Λαζάρου στην ΕΡΤ Glomex

Για τα εστιατόρια στην Ελλάδα, τα αστέρια Michelin, αλλά και τον χώρο που δημιούργησε για τη "Σχεδία" μίλησε ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου.

Ο διάσημος Έλληνας σεφ Λευέρης Λαζάρου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” της ΕΡΤ και μίλησε για τη φύση του επαγγέλματος, για τα εστιατόρια στην Ελλάδα, για την εμπειρία του στο Masterchef, αλλά και για τον χώρο που δημιούργησε για τη “Σχεδία”.

Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στη βελτίωση των εστιατορίων στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ παράλληλα, σχολίασε και την παρουσία εστιατορίων στη χώρα σαν αυτό του Saltbae, του γνωστού Τούρκου σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ.

“Γέμισε με Ελληνάρες της Μυκόνου, ελπίζω φέτος να μην πάει κανένας” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στις κουζίνες, ο γνωστός σεφ δήλωσε πως φωνές και φασαρία υπάρχουν, αλλά όχι bullying.

Παράλληλα, δήλωσε πως “πήρε το πρώτο αστέρι Michelin στην Ελλάδα”, αποκαλύπτοντας το πώς έγινε η διαδικασία.

Για τη συμμετοχή του στο Masterchef ως κριτής μίλησε, επίσης, ο Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος σχολίασε και το μέλλον που είχαν μετά από το σόου οι νικητές, πέραν του Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος είχε ξεχωριστή μνεία.

Μάλιστα, θέλησε να τον ευχαριστήσει γιατί όταν ήταν να ανοίξουν ξανά τα εστιατόρια, οι Έλληνες σεφ φημιούργησαν ένα κοινό βίντεο το οποίο ήταν ιδέα του Πετρετζίκη και στήθηκε από την ομάδα του αφιλοκερδώς.

Αναφέρθηκε ακόμη στις προσωπικότητες που έχει υποδεχθεί στο μαγαζί του, ενώ δήλωσε ότι θέλει πολύ να μαγειρέψει για την Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ.

Τέλος, ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε για τον χώρο που έχει δημιουργήσει για την “Σχεδία”, περιγράφοντας το πώς ξεκίνησε η ιδέα και η υλοποίησή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα