Luke Perry: Τι απαντά η κόρη του στις επιθέσεις για τον τρόπο πενθεί

Luke Perry: Τι απαντά η κόρη του στις επιθέσεις για τον τρόπο πενθεί
Λιουκ και Σόφι Πέρι

Είναι μόλις 18 χρονών. Και βρέθηκε στο στόχαστρο των social media, επειδή κάποιοι δεν εγκρίνουν τον τρόπο με τον οποίο πενθεί για το χαμό του διάσημου πατέρα της. Αποφάσισε να απαντήσει οριστικά, προτείνοντας τη λύση σε όσους έχουν πρόβλημα μαζί της.

Επιθέσεις για τον τρόπο με τον οποίο πενθεί το θάνατο του πατέρα της Luke Perry, δέχεται η 18χρονη κόρη του Σόφι, λίγες μόνο μέρες μετά το χαμό του 52χρονου πρωταγωνιστή της σειράς “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” από εγκεφαλικό.

Η νεαρή κοπέλα, που εργαζόταν εθελοντικά βοηθώντας παιδιά στο Μαλάουι της Αφρικής και επέστρεψε άρον άρον στο Λος Άντζελες προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα της και της οικογένειάς της στις δύσκολες αυτές στιγμές, αποφάσισε να απαντήσει, βλέποντας ότι κάποιοι από τους επικριτές της ξεπερνούσαν τα όρια θεωρώντας ότι έχουν λόγο στο πως πρέπει να διαχειριστεί την απώλεια. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η απάντησή της είναι δε εξαιρετικά ώριμη: “Κάντε μου τη χάρη και σταματήστε να με ακολουθείτε. Είναι χάσιμο χρόνου”, λέει στους επικριτές της.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο λογαριασμό της στο Instagram, η Σόφι Πέρι έγραψε:

Από τότε που ο πατέρας μου πέθανε, έχω λάβει πολύ μεγάλη προσοχή διαδικτυακά. Και φυσικά τα περισσότερα μηνύματα από αυτά ήταν θετικά, όμως μερικοί άνθρωποι δεν ήταν και τόσο καλοί. Και είμαι εδώ για να πω πως δεν ζήτησα αυτή την προσοχή και αν και δεν θέλω να προσβάλω κάποιον, δεν πρόκειται όμως και να καλύψω τις ανάγκες και τις πεποιθήσεις κάποιου άλλου. Είμαι 18 ετών. Βρίζω σαν ναύτης και μερικές φορές ντύνομαι σαν πόρνη. Και υποστηρίζω ορισμένους σκοπούς που μπορεί να μην εγκρίνετε. Και το πιο σημαντικό. Θα γελάσω και θα χαμογελάσω και θα ζήσω την κανονική μου ζωή. Ναι είμαι πληγωμένη και λυπημένη και κλαίω για αυτό που συνέβη στον μπαμπά μου. Είναι το χειρότερο πράγμα που συνέβη ποτέ στη ζωή μου. Είμαι συντετριμμένη και προσπαθώ να αντεπεξέλθω. Αλλά δεν πρόκειται να καθίσω στο δωμάτιό μου και να κλαίω κάθε μέρα μέχρι το Διαδίκτυο να κρίνει πότε πρέπει να σταματήσω. Και αν γνωρίζατε τον μπαμπά μου θα ξέρατε ότι δεν ήθελε να κάνω έτσι. Και έτσι δεν πρέπει να κάνετε και εσείς. Προς όλους εσάς που λέτε πως δεν ντρέπομαι για τη γλώσσα μου, το ντύσιμό μου και το χειρότερο για τον τρόπο που πενθώ κάντε μου τη χάρη και σταματήστε να με ακολουθείτε. Είναι χάσιμο χρόνου”.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες επιθέσεις δέχθηκε προ ημερών και η ηθοποιός Τζένι Γκαρθ, που υποδυόταν την “Κέλι” τον ένα από τους δύο μεγάλους έρωτες του Luke Perry στη θρυλική τηλεοπτική σειρά των 90’s, μόνο και μόνο επειδή δεν είχε προβεί σε κάποια δημοσια δήλωση μέσω social media για το θάνατο του πρώην συμπρωταγωνιστή της! Η 46χρονη ηθοποιός, αφού άφησε και αυτή κάποιες μέρες να περάσουν, απάντησε δημόσια, αποστομώνοντας τους επικριτές της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα