Luke Perry: Το καυτό φιλί στο στόμα με την Μαντόνα που έκανε πάταγο στα 90’s

Luke Perry: Το καυτό φιλί στο στόμα με την Μαντόνα που έκανε πάταγο στα 90’s
Το φιλί που έκανε πάταγο AP

Ούτε η "βασίλισσα της ποπ" είχε καταφέρει να αντισταθεί στη γοητεία του "Ντίλαν" που μάλλον της προκάλεσε έντονα... χτυποκάρδια, με αποτέλεσμα ένα φωτογραφικό ενσταντανέ που πέρασε στην ιστορία.

Η θλίψη που προκάλεσε ο θάνατος του Luke Perry σε ηλικία 52 ετών ύστερα από οξύ εγκεφαλικό, ίσως να μην γίνεται κατανοητή σε ανθρώπους κάτω των 30 ετών που δεν έζησαν τη φρενίτιδα που είχε προκαλέσει η σειρά “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” στην οποία ο ηθοποιός “έκαιγε καρδιές” στο ρόλο του Ντίλαν. Μία εικόνα από το μακρινό 1992, έρχεται να αποδείξει ότι ο Luke Perry ήταν το απόλυτο τηλεοπτικό ίνδαλμα των 90’s, στη γοητεία του οποίου δεν κατάφερε να αντισταθεί ούτε η ίδια η Μαντόνα.

Η “βασίλισσα της ποπ” και ο Luke Perry είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν σε μία εκδήλωση βραβείων του αμερικανικού ιδρύματος έρευνας κατά του AIDS. Βρισκόμαστε στην εποχή που το στίγμα του AIDS είναι ακόμη τεράστιο, καθώς θεωρούταν η “μάστιγα του αιώνα” και μία σύγχρονη “πανούκλα”. Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ηθοποιός ήταν από τότε ένθερμοι υποστηρικτές της LGBTQ κοινότητας που είχε στιγματιστεί ανεπανόρθωτα από τον φονικό ιό.

Εκείνος ήταν φρέσκος από την ανέλπιστη τηλεοπτική επιτυχία και το “γκελ” που απολάμβανε στους εφήβους σε όλον τον πλανήτη, εκείνη είχε προλάβει ήδη να ανέβει στο “θρόνο” της “βασίλισσας της ποπ” μέσα σε λίγα χρόνια καριέρας, επενδύοντας στην πρόκληση όσο κανείς άλλος, ποτέ άλλοτε.

Και όταν ο Perry κλήθηκε να της δώσει το “βραβείο θάρρους” για τη συνεισφορά της στην καταπολέμηση του AIDS, η Μαντόνα δεν δίστασε στιγμή, τον άρπαξε και τον φίλησε με πάθος στο στόμα. Το φιλί έκανε πάταγο στα μέσα ενημέρωσης και έγινε viral σε μία εποχή που δεν υπήρχαν ακόμη social media, δίνοντας τροφή σε κουτσομπολιά για ειδύλλιο, που όμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ…

Το φιλί που έκανε πάταγο AP

Όταν η Madonna συνάντησε τον Luke Perry AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα