Mad Clip – το τελευταίο ηχητικό: “Με αυτά τα λάστιχα, θα φύγουμε σε καμία στροφή”

Mad Clip – το τελευταίο ηχητικό: “Με αυτά τα λάστιχα, θα φύγουμε σε καμία στροφή”
Ο Mad Clip Francesca Watkinson / 24 MEDIA

Το  ηχητικό ντοκουμέντο που έστειλε ο Mad Clip σε φίλο του λίγες μέρες πριν το μοιραίο δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή.

Συγκλονίζει το τελευταίο ηχητικό μήνυμα που έστειλε ο Mad Clip σε ένα φίλο του λίγες ημέρες πριν το θανατηφόρο τροχαίο στην παραλιακή.

Ο τράπερ στο μήνυμα που έστειλε ακούγεται να μιλάει σε έναν φίλο του, σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου που τελικά του στέρησε τη ζωή.

Η εκπομπή “Super Katerina” αποκάλυψε το ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο Mad Clip ακούγεται να λέει:

“Πού να πάμε ρε θηρίο; Άστα. Μας έχουν φάει οι τοίχοι και η μιζέρια. Και αυτός ο κ***καιρος, έτσι όπως είμαστε, με αυτά τα λάστιχα που έχω, θα φύγουμε σε καμιά στροφή γ****”.

Τι είπε ο παππους του Mad Clip για την πρώην σύντροφο του εγγονού του

Για τον τραγικό θάνατο του εγγονού του, αλλά και για την σχέση του με την πρώην σύντροφο του τράπερ μίλησε ο παππούς του Mad Clip στην εκπομπή “Το πρωινό”.

“Πονάω πολύ, όπως πονάει όλη η οικογένεια. Τον είχα δει τελευταία φορά στις 20 Ιουλίου και όταν ήταν να φύγω μου είπε σε αγαπάω. Μετά πήγα σπίτι του, χτύπησα το κουδούνι και δεν είχε ανταπόκριση, μπορεί να είχε ρήξη με την κοπέλα” είπε.

Συγκεκριμένα ο παππούς του εξέφρασε ορισμένα παράπονα που είχε από την Αρετή, ενώ δήλωσε πως στην κηδεία χαιρέτησε κανέναν εκτός από την μητέρα του τράπερ.

“Η Αρετή ήρθε στην κηδεία και καθόμασταν στις καρέκλες. Πήγε στην μητέρα του Παναγιώτη και μίλαγαν. Δεν μας χαιρέτησε. Εμείς τι είμαστε; Είναι διαγωγή αυτή που έδειξε, που μας κοίταγε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα;” είπε, μεταξύ άλλων, ο παππούς του Mad Clip.

Όσον αφορά τα χρήματα του τράπερ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του παππού του η Αρετή είναι αυτή που ξέρει τι έχουν γίνει, καθώς ο Mad Clip δεν έβαζε τα χρήματά του σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

“Χρήματα υπήρχαν πολλά αλλά εμείς δε βρήκαμε τίποτα. Εκείνη που ξέρει για τα χρήματα είναι η Αρετή. Ο εγγονός μου έκανε πολλά έξοδα. Και για την Αρετή και σε φίλους του. Δε λέω πως όλα τα λεφτά που έβγαλε ο Παναγιώτης τα κράτησε η Αρετή. Αλλά γνωρίζει αυτή το τι ακριβώς έχει γίνει”, δήλωσε ο παππούς του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα