Μαίρη Συνατσάκη: Μάς συστήνει για πρώτη φορά την κόρη της και συγκινεί – Η φωτογραφία από το μαιευτήριο

Μαίρη Συνατσάκη: Μάς συστήνει για πρώτη φορά την κόρη της και συγκινεί – Η φωτογραφία από το μαιευτήριο
Μαίρη Συνατσάκη Instagram@mairiboo

Η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε στα social media μετά τη γέννηση της κόρης της και αυτή είναι ίσως η πιο τρυφερή και συγκινητική της ανάρτηση.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία στις αρχές της εβδομάδας έγινε για πρώτη φορά μανούλα και υποδέχθηκε στον κόσμο μαζί με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η γνωστή παρουσιάστρια και instagrammer επέλεξε να απέχει τις τελευταίες ημέρες από τα social media, ωστόσο επέστρεψε με την πιο συγκινητική και τρυφερή ανάρτησή της μέχρι σήμερα, αφού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από το μαιευτήριο, όπου για πρώτη φορά μετά από μία εβδομάδα μάς σύστησε την κόρη της.

Βγήκαμε απο το μαιευτήριο στην Κηφισίας. Μόνο που δεν ήταν πια η Κηφισίας αυτή. Τα χρώματα αυτού του κόσμου έξω από το δωμάτιο που μείναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες, εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι. Ούτε ο αέρας αυτός μοιάζει με απλό οξυγόνο. Κι αυτήν την διαδρομή κανονικά θα έπρεπε να την αναγνωρίζω. Την εχώ κάνει εκατοντάδες φορές. Αλλά τώρα… Τώρα; Τώρα, ούτε ξέρω, ούτε θυμάμαι, ούτε που με νοιάζει που θα στρίψω. Δεν ξέρω τίποτα από εδώ και πέρα. Θα είναι νέα ζωή. Η τυχερή σαλοπέτα έφτασε στον προορισμό της“, έγραψε στην ανάρτησή της, ενώ τρυφερή ήταν η αναφορά της στον σύντροφό της για τον οποίο έγραψε: “Εσύ που μου παίρνεις τα σκοτάδια και τα φέρνεις πίσω φωτεινά“.

Η Μαίρη Συνατσάκη ευχαρίστησε τον γιατρό της και τις μαίες της που όπως είπε “πλαισίωσαν αυτήν την εγκυμοσύνη με την φροντίδα τους και την ουσιαστική τους βοήθεια για 9 μήνες”, ενώ αισθάνθηκε ευγνώμων για τα μηνύματα που δέχθηκε από τους ακόλουθούς της.

Δείτε την ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα