Μαλού Κυριακοπούλου: Δεν μπορούσα να πάρω αγκαλιά τον γιο μου

Μαλού Κυριακοπούλου: Δεν μπορούσα να πάρω αγκαλιά τον γιο μου

Η Μαλού μίλησε για την τροπή που έχει πάρει η ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της, αλλά και για το πρόβλημα υγείας της που δεν της επιτρέπει να πάρει αγκαλιά το γιο της.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε στο "The 2Night Show" την τραγουδίστρια Μαλού Κυριακοπούλου. Η Μαλού μίλησε για την τροπή που έχει πάρει η ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της, αλλά και για το πρόβλημα υγείας της που δεν της επιτρέπει να πάρει αγκαλιά το γιο της.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον σύντροφό της Χουάν Ρικάρντο και το γεγονός ότι ο ερχομός του παιδιού τους έδεσε ακόμη περισσότερο, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισαν, αλλά και για το πώς αλλάζουν τα πράγματα στις ισορροπίες ενός ζευγαριού.

Επίσης, ρωτήθηκε για το ονοματεπώνυμο που πήρε ο γιος της και απάντησε πως οι Λατίνοι συνηθίζουν να παίρνουν και τα δύο επίθετα των γονιών τους, γι΄αυτό και ο μικρός ονομάζεται Κωνσταντίνος Ρικάρντο Ροντρίγκεζ Κυριακόπουλος, κάνοντας χιούμορ για το ότι στην Ελλάδα κάτι τέτοιο δεν είναι συνηθισμένο.

Τέλος, η Μαλού έκανε λόγο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το οποίο την έχει δυσκολέψει πάρα πολύ. Όπως είπε υπεβλήθη σε επέμβαση δισκοκήλης, στη μέση της, μια επώδυνη διαδικασία, τόσο πριν όσο και μετά το χειρουργείο. Μάλιστα, αυτό της στέρησε τον γιο της αναγκαστικά, αφού δεν μπορούσε ούτε να τον σηκώσει.

SHARE: