Μαρία Καρλάκη: Η γυναίκα προκαλεί τη σεξουαλική παρενόχληση, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις

Μαρία Καρλάκη: Η γυναίκα προκαλεί τη σεξουαλική παρενόχληση, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις

Η Σάσα Σταμάτη πήρε συνέντευξη από τη Μαρία Καρλάκη και οι δυο τους μίλησαν, μεταξύ άλλων, για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά και για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε η Καρλάκη από πρώην σύντροφό της.

Η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και την εκπομπή "Οoh La La", αποκαλύπτοντας πολλά περιστατικά της ζωής της που δεν γνώριζε το ευρύ κοινό, με σημαντικότερο το συμβάν του ξυλοδαρμού της από πρώην σύντροφό της. Η Καρλάκη μίλησε συγκλονισμένη για το τραγικό αυτό γεγονός, περιγράφοντας όλες τις τρομακτικές λεπτομέρειες και τη σοβαρότητα της κακοποίησής της: είχε πολλά τραύματα, μεγάλη αιμορραγία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Είπε χαρακτηριστικά:

"Με έχει χτυπήσει άντρας που είχα σχέση. Το έχω βιώσει πολύ άσχημα. Ήμουν σε μια σχέση όπου αυτός είχε πρόβλημα… στον εγκέφαλο. Ένα απόγευμα με έσπασε στο ξύλο και πήγα στο νοσοκομείο. Με χτύπησε τόσο πολύ στη μέση και στο κεφάλι που όταν έκανα… την ανάγκη μου, έβγαινε αίμα. Ήταν πολύ σοβαρό. Δεν του έκανα μήνυση. Σε κάνει να πιστεύεις ότι αν πας στην αστυνομία, θα σε σκοτώσει. Δεν τον χώρισα αμέσως."

Πριν από την εξομολόγηση και περιγραφή του περιστατικού αυτού, αναφέρθηκε γενικά στην σεξουαλική παρενόχληση, κάνοντας κάποιες δηλώσεις που ακούστηκαν στην κάμερα κάπως περίεργες, ωστόσο, η Σάσα Σταμάτη δεν στάθηκε σε αυτές. Η Σταμάτη την ρώτησε αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο όπου δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια και ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Καρλάκη: Όχι, ποτέ και θεωρώ ότι αυτό το πράγμα είναι μύθος. Θεωρώ ότι για να σου κάνει σεξουαλική παρενόχληση ένας άντρας, αν δεν έχει πρόβλημα, το έχεις προκαλέσει εσύ. Η γυναίκα συνήθως θέλει τον άντρα επειδή βγάζει αυτή την εξουσία, άρα από πού κι ως πού να την παρενοχλήσει; Άρα θα πάει οικειοθελώς.

Σταμάτη: Όχι πάντα.

Καρλάκη: Ναι, όχι πάντα. Δεν είμαι απόλυτη, φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αλλά θεωρώ ότι όταν τίθεται τέτοιο θέμα, όταν το λέει η γυναίκα ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, ότι είναι ψέμα, δεν το πιστεύω.

Σταμάτη: Σε έχει χτυπήσει άντρας Μαρία;

Καρλάκη: Ναι. Σε ευχαριστώ που το ρωτάς, γιατί τώρα τελευταία έχει γίνει ένα θέμα με την κοπέλα που είπε ότι είναι νορμάλ να σηκώνει χέρι ο άντρας. Εγώ το έχω βιώσει και το έχω βιώσει πολύ άσχημα.

SHARE:

24Media Network