Μαρία Καζαριάν: Η αδελφή μου αποφάσισε να μην κάνει μήνυση για το “ροζ βίντεο”

Μαρία Καζαριάν: Η αδελφή μου αποφάσισε να μην κάνει μήνυση για το “ροζ βίντεο”

Η αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη "Μετά τα Μεσάνυχτα" και μίλησε για το επίμαχο βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και που θέλει την Ειρήνη να είναι η "πρωταγωνίστρια".

Η Μαρία Καζαριάν, η αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν, της νικήτριας του Greece’s Next Top Model, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη “Μετά τα Μεσάνυχτα” και μίλησε για το επίμαχο βίντεο που παρουσιάζει τη μικρή της αδελφή ως πρωταγωνίστρια σε ερωτικές περιπτύξεις.

Αναφέρθηκε στο σοκ που έπαθε ολόκληρη η οικογένειά της, όταν έγινε ο σάλος με το βίντεο, και μίλησε για την ψύχραιμη στάση της Ειρήνης, που ναι μεν στεναχωρήθηκε πολύ, αλλά δεν λύγισε. Όπως ανέφερε η Μαρία Καζαριάν, ήταν πολύ ξαφνικό όλο αυτό και δεν περίμεναν ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο.

“Ξυπνήσαμε μια μέρα και ενημερωθήκαμε γι’αυτό το δημοσίευμα. Πάθαμε ένα σοκ. Την εφημερίδα δεν την γνωρίζαμε και δεν ήξερα και ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης. Μας έστειλαν ένα βίντεο, το βλέπουμε, δεν είχε καμία σχέση με την Ειρήνη. Η Ειρήνη ήταν σε μια κατάσταση, ναι παίζουν με το όνομά μου αυτή τη στιγμή αλλά δεν είμαι εγώ. Δεν έκλαψε, απλά είχε σοκαριστεί, με το πως μπορεί ένας άνθρωπος να βγάζει στη φόρα ένα τέτοιο βίντεο και να σχολιάζει με αυτά τα λόγια. Πήραμε δικηγόρους, κάναμε ένα εξώδικο στον κύριο που το έβγαλε! Η Ειρήνη στην αρχή ήταν σε άσχημη κατάσταση. Δεν θέλω να τη βάλω, όμως, στη διαδικασία να κάνει μήνυση, αυτός θα το βρει από το Θεό! Ο κόσμος γνωρίζει ότι δεν είναι εκείνη, είναι ξεκάθαρο αυτό”.

Η Μαρία πρόσθεσε πως η Ειρήνη δεν θα άφηνε ποτέ κάποιον να την τραβήξει βίντεο σε προσωπικές στιγμές, ενώ τόνισε πως όλοι όσοι έχουν δει το βίντεο, ξέρουν πολύ καλά πως δεν απεικονίζεται η Ειρήνη σε αυτό. Επίσης, μίλησε για την οικογένειά της, που στάθηκε πολύ στην Ειρήνη και που τη στήριξε σε όλο αυτό. Τέλος, όπως είχε δηλώσει και η Ειρήνη πρόσφατα, το πρόσωπο που ανέβασε το βίντεο έχει εντοπιστεί από τη Δίωξη, ωστόσο, δεν τον γνωρίζουν προσωπικά ούτε η Μαρία Καζαριάν, ούτε η νικήτρια του GNTM.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα