Μαρία Κορινθίου: Θετική και εκείνη στον κορονοϊό – Το μήνυμα στα social media

Μαρία Κορινθίου: Θετική και εκείνη στον κορονοϊό – Το μήνυμα στα social media
Μαρία Κορινθίου Instagram

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου όπως αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram. Τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει και η κατάσταση υγείας του Γιάννη Αϊβάζη.

Μετά τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται με κορονοϊό, και η Μαρία Κορινθίου διαγνώστηκε θετική στην Covid-19.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως δυστυχώς και εκείνη διαγνώστηκε με κορονοϊό, ενώ όπως είπε η ίδια, βρίσκεται κλειδωμένη στο δωμάτιο του σπιτιού της θέλοντας να προστατέψει την κόρη της Ισμήνη. Όσο για τον σύζυγό της, η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή και το οξυγόνο του έχει ανέβει, ενώ η ίδια αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

Δυστυχώς εχθές διαγνώστηκα και εγώ με Covid…..

Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί.

Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από τη στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα. Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνεται όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας….. δυστυχώς εκδηλώθηκε Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πια επίσημα με rapid.

Προς το παρόν έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση.

Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Ο Νοέμβριος έρχεται άγριος..

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα