Μαρία Πετεβή από Άγριες Μέλισσες: “Έκλαιγα με αναφιλητά, ήταν πολύ ψυχοφθόρο”

Μαρία Πετεβή από Άγριες Μέλισσες: “Έκλαιγα με αναφιλητά, ήταν πολύ ψυχοφθόρο”
Μαρία Πετεβή στα Μεσάνυχτα Glomex

Η Μαρία Πετεβή, ή αλλιώς η Πηνελόπη από τις "Άγριες Μέλισσες", μίλησε για τον ρόλο της και την επιτυχημένη σειρά στην εκπομπή "The 2Night Show".

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο “The 2Night Show” την Μαρία Πετεβή, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την “Πηνελόπη”, τον ρόλο που υποδύεται στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“, και αποκάλυψε αν έχει κοινά χαρακτηριστικά με εκείνη.

“Από την αρχή με δοκίμασαν για τον ρόλο της Πηνελόπης. Η Πηνελόπη είναι ένα παιδί πολύ δυστυχισμένο. Κάποιος θα έλεγε ότι σε σχέση με την εποχή έχει μια εύκολη ζωή, δεν δουλεύει στα χωράφια, έχει ανέσεις, αλλά θα προτιμούσα και εγώ και εκείνη να δούλευε στα χωράφια και να μπορεί τουλάχιστον να έχει προσωπικότητα. Να μιλάει όταν θέλει να μιλήσει, να παντρευτεί αυτόν που θέλει. Η Πηνελόπη καταπιέζεται από το τι θα φορέσει και πώς θα σταθεί μέχρι ποιον θα παντρευτεί. Αγαπάει τον Μελέτη, για τον Κλεομένη δεν τρέφει ερωτικά συναισθήματα. Ο Μελέτης είναι ο πρώτος της έρωτας, μεγάλωσαν μαζί. Είναι μια πολύ ρομαντική σχέση. Τον αγαπάει πραγματικά, δεν την νοιάζει που είναι επιστάτης. Αν υπήρχε περίπτωση οι γονείς της να την άφηναν, θα πήγαινε αμέσως στον Μελέτη. Με το που βλέπει ότι η μητέρα της αρχίζει να την φτιάχνει και να την ντύνει για να αρέσει στον Κλεομένη, καταλαβαίνει ότι τώρα πρέπει να τον παντρευτεί. Επίσης, έχει και το σύνδρομο του “καλού παιδιού”. Το είχα κι εγώ, αλλά ευτυχώς οι γονείς μου δεν ήταν έτσι. Οι δικοί μου σεβάστηκαν την απόφασή μου να γίνω ηθοποιός και τα θέλω μου“, δήλωσε η ηθοποιός για τον ρόλο της.

“Όταν γυρίζαμε στις σκηνές με τον θάνατο του Σέργιου ήταν πάρα πολλή ώρα το γύρισμα και έκλαιγα με αναφιλητά για αρκετή ώρα και κάποια στιγμή με πόνεσε το στομάχι μου και είπα δεν αντέχω άλλο. Ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Το κάναμε 2-3 μέρες σερί!”, είπε για τις δύσκολες σκηνές στις “Άγριες Μέλισσες”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα