Μαρίνα Ασλάνογλου: Η εξομολόγηση για τις εξωσωματικές και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε

Μαρίνα Ασλάνογλου: Η εξομολόγηση για τις εξωσωματικές και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε
Μαρίνα Ασλάνογλου glomex

Για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, την περίοδο των εξωσωματικών στις οποίες υποβλήθηκε μίλησε η Μαρίνα Ασλάνογλου καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, "Στούντιο 4".

Μία προσωπική πτυχής της ζωής της μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του “Στούντιο 4” της ΕΡΤ η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου, μιλώντας για τις προσπάθειες που έκανε να αποκτήσει παιδί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Απαντώντας σε ερώτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου για το ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, η ηθοποιός απάντησε χωρίς σκέψη πως αυτή ήταν η περίοδος με τις εξωσωματικές, μία περίοδος που κράτησε περίπου έναν χρόνο.

“Τις έκανα απανωτά, κάθε τρεις μήνες έκανα και μία εξωσωματική. Είχε μπει ο οργανισμός μου σε αυτό το mode, ότι είμαι τώρα έτοιμη στο να το κάνω και να το παλέψω. Δεν ήθελα να αφήσω περιθώριο ούτε επαγγελματικά, ούτε να περνάει ο χρόνος και να χάνω χρόνο, είπα ότι τώρα θα αφοσιωθώ σε αυτό”, ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Η ίδια μάλιστα όπως είπε, όταν κατάφερε να μείνει έγκυος εργαζόταν και έπαιζε στο θέατρο μέχρι πέντε μηνών, συμπληρώνοντας πως “καλό είναι να υπάρχει μια ηρεμία γιατί όλοι σου λένε μην αγχώνεσαι. Δεν γίνεται να μην αγχωθείς, θα αγχωθείς, αλλά παρ’ όλα αυτά σου λέει ο γιατρός πως η εγκυμοσύνη δεν είναι ασθένεια και ότι έκανες πριν πρέπει να κάνεις και τώρα, απλά με μία μικρή προσοχή γιατί δεν ξέρεις πως μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα