Με μήνυση απειλεί η Kardashian για το 'φιλί των οπισθίων'

Με μήνυση απειλεί η Kardashian για το 'φιλί των οπισθίων'

Με μήνυση θέλει να απαντήσει η Kim Kardashian στον φαρσέρ που έσκυψε και φίλησε τον πισινό της, ενώ για να αλλάξει "θέμα" συζήτησης, ποστάρει φωτογραφία με το στήθος της στο instagram

Έξαλλη η Kim Kardashian μετά το περιστατικό με τον φαρσέρ που έσκυψε και φίλησε τα οπίσθιά της στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κάλεσε τόσο την αστυνομία της γαλλικής πρωτεύουσας, όσο και την ομάδα των δικηγόρων της προκειμένου να κινηθεί με κάθε νόμιμο τρόπο κατά του Vitalii Sediuk που την βάζει στο στόχαστρο για δεύτερη φορά.

Σύμφωνα με το TMZ, η Kardhashian σκοπεύει να κάνει μήνυση στην αστυνομία του Παρισιού, ενώ αναζητά να εκδώσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Μάλιστα, η Αμερικανή αναφέρει πως τον θεωρεί μόνιμη απειλή για την ίδια αλλά και άλλους και τονίζει πως δεν θα σταματήσει να δεν τον δει να πληρώνει.

Η απάντηση από το instagram

Πώς θα κάνεις μια είδηση γύρω από το όνομά σου να ξεχαστεί; Μα, δημιουργώντας μια άλλη. Έτσι τουλάχιστον σκέφτηκε η Kim που λίγη ώρα μετά το περιστατικό με τον Vitalii Sediuk, γνωστό για τις φάρσες σε επωνύμους. Ανέβασε λοιπόν την παρακάτω φωτογραφία υπογράφοντας "παριζιάνικα κύματα" -  το οποίον θα θέλαμε πολύ να μας εξηγήσει πόθεν προκύπτει - αφήνοντας σχεδόν εκτεθειμένα τα στήθη της.

Είναι απλό. Μιλούν όλοι για τα οπίσθιά σου; Εσύ, προβάλεις τα στήθη και τούμπαλιν. Δύσκολη η δουλειά του celebrity, άνευ πραγματικού αντικειμένου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επιτέθηκε στην Kardashian και της φίλησε τα οπίσθια

SHARE: