Μελίνα Μακρή: Η εξομολόγηση για τον γιο της – “Γέννησα πρόωρα εξαιτίας του covid”

Μελίνα Μακρή: Η εξομολόγηση για τον γιο της – “Γέννησα πρόωρα εξαιτίας του covid”
Η Μελίνα Μακρή papadakispress

Η Μελίνα Μακρή αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της, αποκαλύπτοντας πως ο γιος της γεννήθηκε πρόωρα εξαιτίας του κορονοϊού.

Πριν δύο περίπου μήνες, η Μελίνα Μακρή έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι γέννησε πρόωρα, λόγω επιπλοκών του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας, η τραγουδίστρια προχώρησε σε μια εξομολόγηση για τον γιο της και τις δυσκολίες που πέρασε, καθώς γέννησε νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι από την μέρα που σαραντίσαμε, Τρίτη 15 Μαρτίου. Πόσο μικρούλης ήσουν αγάπη μου, θυμάμαι που πάσχιζα να σου βάλω βάρος τις πρώτες εβδομάδες και στεναχωριόμουν που έπρεπε να σε πιέζω για να τρως παραπάνω, που φοβόμουν τα πάντα και ειδικά το μπάνιο σου γιατί είχες τόσο ευαίσθητο δερματάκι σαν προωράκι που ήσουν και ήθελες ιδιαίτερη φροντίδα… Όσο δύσκολο κι αν ήταν που γέννησα πρόωρα εξαιτίας του covid, οι αγκαλιές μας μπεμπέτο μου τα έσβησαν όλα», έγραψε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μακρή, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τον γιο της.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα