Δούκισσα Νομικού: Ένα λουλούδι έκανε το "μένουμε σπίτι" πιο όμορφο

Δούκισσα Νομικού
Δούκισσα Νομικού INSTAGRAM @DUTCHESSS_

Η Δούκισσα Νομικού στέλνει το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας. Ένα λουλούδι από τον γιο της Σάββα αρκεί για να της δώσει δύναμη.

Η Δούκισσα Νομικού μας θυμίζει πως η ευτυχία κρύβεται πολλές φορές σε απλές, καθημερινές πράξεις. Ένα λουλούδι από τον γιό της είναι αρκετό για να αντλήσει δύναμη και να αντεπεξέλθει στις καταστάσεις των ημερών.

Ως μητέρα δύο παιδιών, του Σάββα (2 χρονών) και της Αναστασίας (6 μηνών), είναι σημαντικό να ακολουθήσει πιστά τα μέτρα πρόληψης και να μείνει σπίτι.

ADVERTISING

Όμως είναι οι μικρές πράξεις ανιδιοτέλειας και αγάπης που κάνουν αυτή την παραμονή ευχάριστη.

Η Δούκισσα με μια φωτογραφία στο Instagram μας δείχνει το λουλούδι που της προσέφερε ο γιος της, Σάββας και συμπληρώνει:

"Και εκεί που βυθίζομαι στις σκέψεις μου για όλα όσα ζει η ανθρωπότητα, έρχεται ο γιος μου και μου δίνει ένα μικρό λουλούδι που μόλις έκοψε μόνος του από τον κήπο. Μου χαμογελάει. Το άλλο το κρατάει για την Αναστασία. Έτσι λέει. Ξαναχαμογελάει.

Μερικές φορές, εμείς οι μεγάλοι παίρνουμε δύναμη από τους μικρούς ήρωες της ζωής μας Μένουμε σπίτι για τα παιδιά μας, για τους γονείς μας, για τους παππούδες μας, για σένα, για μένα, για όλους".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Instagram
SHARE:

24Media Network