Μόνικα Μπελούτσι: Η see-through φωτογράφιση και η ατάκα για τις “αιώνιες” καμπύλες της

Μόνικα Μπελούτσι: Η see-through φωτογράφιση και η ατάκα για τις “αιώνιες” καμπύλες της
Monica Bellucci ap

Η Monica Bellucci φωτογραφίζεται για το γερμανικό περιοδικό Madame με μια εντυπωσιακή διαφάνεια και μιλά ανοιχτά για τη θηλυκότητα, την ηλικία και τα κιλά της.

Εντυπωσιάζει για μια ακόμη φορά η Monica Bellucci στη νέα φωτογράφησή της για το εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού Madame, φορώντας μια εντυπωσιακή διαφάνεια που αναδεικνύει την θηλυκότητά της.

Η δημοφιλής ηθοποιός παραμένει αδιαμφισβήτητα μία από τις γοητευτικές γυναίκες στον κόσμο, προκαλώντας σε κάθε της εμφάνιση τον θαυμασμό του κοινού. Ωστόσο δεν είναι μόνο η εξωτερική της εμφάνιση που προσελκύει τα βλέμματα του κοινού και τα αποθεωτικά του σχόλια, αλλά και όσα επιλέγει να πει στις συνεντεύξεις της.

Μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό άνοιξε τα ζητήματα της θηλυκότητας, του φεμινισμού καθώς επίσης και τα κλισέ γύρω από τα πρότυπα ομορφιάς, τα κιλά και την ηλικία. Μιλώντας για τα κιλά της και τη σχέση της με το σώμα της στα 58 της χρόνια, είπε: “Δεν έχω εμμονή με τα κιλά μου. Πάντα ήμουν μια γυναίκα με καμπύλες, ποτέ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο. Όταν είσαι 50 ή 60 δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες όπως όταν είσαι 20. Η μεγάλη αλλαγή έρχεται όταν κάνεις παιδιά. Σταματάς πλέον να είσαι στο επίκεντρο και έρχεσαι δεύτερος. Αυτό μας δίνει μια άλλη προοπτική”.

Όπως είπε, δεν είναι διατεθειμένη να χαραμίσει τα χρόνια της, ακολουθώντας αυστηρές και εξαντλητικές δίαιτες, ούτε θα επιλέξει να “λιώσει” στο γυμναστήριο, έχοντας ένα μόνιμο άγχος για την εικόνα της. “Φεμινισμός για μένα σημαίνει να μπορώ να νιώθω άνετα με τη θηλυκότητά μου” είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα