Μουτσινάς: Με εκνευρίζει που πρέπει να γίνει τόσο μεγάλη κουβέντα για το τι φύλο γουστάρω

Μουτσινάς: Με εκνευρίζει που πρέπει να γίνει τόσο μεγάλη κουβέντα για το τι φύλο γουστάρω
Ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή "Ανοιχτά"

Σε μια "ανοιχτή" συζήτηση ο Νίκος Μουτσινάς εξήγησε γιατί διαφωνεί με τους όρους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και αποκάλυψε πως η προσπάθειά του να υιοθετήσει ένα παιδί βρήκε τοίχο.

Την άποψή του περί διαφορετικότητας μοιράστηκε με την Αννίτα Πάνια και τους τηλεθεατές της late night εκπομπής “Ανοιχτά” ο Νίκος Μουτσινάς και εξήγησε γιατί διαφωνεί τόσο με τον όρο “διαφορετικότητα” αλλά και γιατί τον εκνευρίζει ότι κάποιος άνθρωπος πρέπει να κριθεί για την προσωπική του ζωή και την επιλογή του ερωτικού συντρόφου.

Μιλώντας ανοιχτά, ο διάσημος παρουσιαστής της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” στον ΣΚΑΪ, με αφορμή το εξώφυλλο για το Down Town Κύπρου, όπου είχε μιλήσει ανοιχτά για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+, αφήνοντας να εννοηθεί πως και ο ίδιος είναι μέλος της.

“Ο καθένας το βιώνει και λίγο διαφορετικά. Ψαχνόμαστε γενικά όλοι για να βρούμε, να ορίσουμε πράγματα και καταστάσεις. Κάποιος σκέφτηκε τη λέξη διαφορετικότητα. Δεν θεωρώ ότι έχει πολύ ενδιαφέρον αυτή η λέξη. Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Που έχουμε μάθει ότι αλλάζει αυτό; Στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου. Εκεί μόνο αλλάζει. Πριν δηλαδή από αυτό και μετά από αυτό, όλο το υπόλοιπο κομμάτι είναι ακριβώς ίδιο με οποιονδήποτε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει κάποιος να χαρακτηριστεί με την ερωτική προτίμησή του. Με ξεπερνάει. Παρά-είναι πως να σου πω…”, δήλωσε χαρακτηριστικά, με την Αννίτα Πάνια να συμπληρώνει πως εάν εκείνη είχε σχέση με έναν άνθρωπο του ίδιου φύλου δεν θα ήθελε να λέγεται gay αλλά απλά Αννίτα.

“Δεν μπορούμε να μιλήσουμε πια! Γιατί θα έπρεπε να γίνει όλο αυτό, να βρεθούν συγκεκριμένες λέξεις, που θα σημαίνουν κάτι για κάποιον, που θα ξέρεις ότι το βράδυ θα κοιμηθεί με αυτόν και όχι με αυτή… Είναι σκοτεινό χωριό. Δεν καταλαβαίνω επίσης, γιατί πρέπει να γίνει τόσο μεγάλη κουβέντα για το τι φύλο γουστάρω. Κι αυτό με εκνευρίζει. Δεν κλείνουμε και μία πόρτα στο σπίτι; Δηλαδή, στην κρεβατοκάμαρα του καθενός ξέρουμε τι συμβαίνει; Γιατί θα πρέπει αυτός που θα επιλέξει να κοιμηθεί με τον Βασίλη και όχι με τη Σοφία, να βγει και να πει ‘παιδιά, εγώ κοιμάμαι και με τον Βασίλη να ξέρετε’. Και αυτό να τον επηρεάσει πώς τον κοιτάνε, τι θέση έχει στην κοινωνία, το πώς θα τον κυνηγήσουν και θα του κάνουν bullying. Είναι μια μπούρδα και ένας χώρος στον οποίο προσπαθεί κάποιος να βγάλει κάποιος την ένταση που έχει και την οργή του”.

Ο παρουσιαστής μοιράστηκε επίσης και μια πιο προσωπική πτυχή της ζωής του, που αφορά την υιοθεσία παιδιών στην οποία θέλει να προχωρήσει, μια προσπάθεια που όπως εκμυστηρεύτηκε, δεν είχε το αποτέλεσμα που θα ήθελε.

“Θα ήθελα να υιοθετήσω δυο παιδιά. Αν μπορούσα να κυοφορήσω θα το έκανα […] Με μπλόκαρε η πολλή γραφειοκρατία. Είμαι όμως στη διαδικασία, είμαι στον ‘δρόμο’. Είναι ένας χρόνος και κάτι που το τρέχω το πρότζεκτ αυτό, οπότε υπήρχαν στιγμές που δεν πήγαινε όπως το είχα προγραμματίσει”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα