Μπέττυ Μαγγίρα: “Λύγισε” για τον θάνατο της μητέρας της – “Λυτρώθηκε, είχε άνοια”

Μπέττυ Μαγγίρα: “Λύγισε” για τον θάνατο της μητέρας της – “Λυτρώθηκε, είχε άνοια”
Η Μπέττυ Μαγγίρα στο After Dark glomex

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για τον χαμό της μητέρας της, υποστηρίζοντας πως την "πενθούσε για χρόνια", λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Για την πρόσφατη απώλεια της μητέρα της μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή After Dark του OPEN. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός υποστήριξε πως ένιωθε ανακούφιση με τον θάνατο της μητέρας της, καθώς ταλαιπωρούνταν εδώ και χρόνια, λόγω άνοιας.

Η Μπέττυ Μαγγίρα δήλωσε πως “πενθούσε για χρόνια” για τη μητέρα της, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, τονίζοντας πως “κανένα ανθρώπινο ον δεν πρέπει να καταντά έτσι”.

“Προετοιμαστήκαμε για αυτό γιατί το περιμέναμε να συμβεί. Ξέραμε ότι έρχεται. Δεν ήταν ξαφνικό. Είχε άνοια περίπου επτά χρόνια και από ένα σημείο και ύστερα, όταν έπεσε και έσπασε το ισχίο της, η επιδείνωση ήταν πολύ ραγδαία. Έφτασε σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον δικό σου άνθρωπο σε τόσο άσχημη κατάσταση. Θεωρείς ότι κανένα ανθρώπινο ον δεν πρέπει να καταντά έτσι”, είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

“Όταν βλέπεις την ίδια σου την μαμά να είναι σε τέτοια κατάσταση και συ ο ίδιος, αν και δεν το θέλεις και είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστείς τη μαμά σου, λες καλύτερα να λυτρωθεί αυτός ο άνθρωπος. Δεν είναι ωραίο για κανέναν να ζει έτσι…”, συνέχισε.

“Εγώ την μάνα μου την είχα κλάψει ήδη… Δεν ξέρω πως σου ακούγεται αυτό και πως το αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Την είχα πενθήσει με έναν τρόπο χρόνια τώρα. Έχω κλάψει τόσα πολλά χρόνια για αυτήν. Τόσα πολλά. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά είναι λύτρωση για έναν άνθρωπο όταν φτάνει σε τέτοια σημεία. Δεν είναι ωραίο να ζει έτσι”, κατέληξε η ίδια.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα