Μπιμπίλας για Κωνσταντινίδου: Αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο

Μπιμπίλας για Κωνσταντινίδου: Αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο
Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας Eurokinissi

Τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη που έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις σχολίασε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ και ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας.

Ως “άστοχη” χαρακτήρισε την τοποθέτηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αναφορικά με την υπόθεση του κατηγορούμενου για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού Πέτρου Φιλιππίδη, στην τηλεοπτική της εμφάνιση το πρωί του Σαββάτου, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Χαμογέλα και πάλι”.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων εξήρε τον Πέτρο Φιλιππίδη ως σκηνοθέτη αλλά και πώς ο ίδιος αντιμετωπίζει τους συναδέλφους του ηθοποιούς, κάνοντας μάλιστα λόγο και για “αδυναμίες” τις οποίες όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι έχουν. “Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας; Δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η συνέντευξή της αυτή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με τον πρόεδρο του ΣΕΗ και ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα να παίρνει θέση ως καλεσμένος της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε Γίνεται” στον Alpha.

Πιστεύω ότι ήταν άστοχο. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει κανονικά τη σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί και η ίδια στον τρόπο με τον οποίο μίλησε και πώς τοποθετήθηκε. Έτσι νομίζω απ’ όσο ξέρω την Ελισάβετ”, δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε πως “πιστεύω ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα