Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για Φιλιππίδη: Οι ηθοποιοί δεν έχουν αδυναμίες;

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για Φιλιππίδη: Οι ηθοποιοί δεν έχουν αδυναμίες;
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο "Χαμογέλα και πάλι" Glomex

"Όπου υπάρχει εξουσία υπάρχουν παρατράγουδα", τόνισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στον αέρα του "Χαμογέλα και πάλι" στο MEGA.

Δηλώσεις που αναμένεται να συζητηθούν έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αναφορικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και τον χείμαρρο καταγγελιών που σημειώθηκε το προηγούμενο διάστημα για τον χώρο του θεάτρου.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην πρεμιέρα της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι” της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA και μεταξύ άλλων η συζήτηση κατευθύνθηκε και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης κατηγορούμενος για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης και μιλώντας για την επικείμενη συνεργασία της ηθοποιού με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου, στη σειρά “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο εργάζεται σκηνοθετικά ο Πέτρος Φιλιππίδης, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως “δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω”.

Και πρόσθεσε: «Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει […] Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Και όταν έβλεπε ότι ο ηθοποιός ‘αρπάζει’, ‘καιγόταν’ από κάτω».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις καταγγελίες που τον βαραίνουν, η ηθοποιός δήλωσε πως “ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής, για κάποιο λόγο συνέβησαν αυτά. Βλέπουμε ότι όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Ήρθε. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;”, ενώ ξεκαθάρισε πως διαφωνεί με την απόφαση να μην προβάλλονται πλέον στην ελληνική τηλεόραση τα σίριαλ του.

“Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας; Δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε”, δήλωσε στη συνέχεια, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα