Μπουράκ Χακί: Έρχεται συνεργασία με τη Μιμή Ντενίση;

Μπουράκ Χακί: Έρχεται συνεργασία με τη Μιμή Ντενίση;
Ο Μπουράκ Χακί Facebook / @BurakHakkiOfficial

Ο Τούρκος σταρ Μπουράκ Χακί συζητά το ενδεχόμενο να αποτελέσει κινηματογραφικό ζευγάρι με τη Μιμή Ντενίση, στην ταινία διεθνών προδιαγραφών που ετοιμάζει αυτό το διάστημα.

Η Μιμή Ντενίση κάνει ταινία την θεατρική παραγωγή “Σμύρνη μου αγαπημένη”, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό εδώ και καιρό, και έχει προσεγγίσει ήδη τον Τούρκο σταρ Μπουράκ Χακί, προκειμένου να συνεργαστούν και να αποτελέσουν ένα νέο κινηματογραφικό ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Η Φωλιά των Κου Κου”, η Ντενίση θέλει, για την ταινία που ετοιμάζει εδώ και δύο χρόνια, τον Μπουράκ για τον ρόλο που υποδύεται στη παράσταση ο Τάσος Νούσιας.

Οι δυο τους βρίσκονται σε επικοινωνία αυτό το διάστημα, ενώ ο Μπουράκ Χακί φαίνεται να ενδιαφέρεται για την πρόταση, ωστόσο, θα συζητήσουν το budget και τις πληροφορίες της συμφωνίας τους.

Τον Μάιο ξεκινούν γυρίσματα για πέντε βδομάδες και τα υπόλοιπα γυρίσματα θα γίνουν στην Αθήνα. Η παραγωγή θα είναι διεθνής, με πολλούς καλούς ηθοποιούς, Έλληνες και ξένους, ενώ καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα προβληθεί τα Χριστούγεννα του 2020.

Τα επόμενα κάστινγκ πρόκειται να γίνουν τον Γενάρη, γι’ αυτό και μέχρι τότε θα πρέπει να υπάρξει απάντηση εκ μέρους του Μπουράκ Χακί για τον αν δέχεται τον ρόλο.

Πάντως, η σύντροφός του Τούρκου σταρ, η Χαρά Παππά από το GNTM 2, ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή και σε ερώτηση κατά πόσο ο Μπουράκ θα μπορούσε να μετακομίσει στην Ελλάδα, απάντησε πως θα μπορούσε αν έβρισκε δουλειά!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα