Μπουράκ Χακί: Ξεκαθαρίζει για το “καρφί” και τη Χαρά Παππά με μήνυμα στα ελληνικά

Μπουράκ Χακί: Ξεκαθαρίζει για το “καρφί” και τη Χαρά Παππά με μήνυμα στα ελληνικά
Η Χαρά και ο Μπουράκ Instagram @burak_hakki's

Ο Μπουράκ Χακί αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, σχετικά με το επίμαχο insta story για τη Χαρά Παππά. Η νέα του ανάρτηση που δίνει απαντήσεις.

Σάλος δημιουργήθηκε με το unfollow ανάμεσα στη Χαρά Παππά και τον Μπουράκ Χακί στο Instagram και, κυρίως, με το “καρφί” του Τούρκου ηθοποιού προς την πρώην παίκτρια του GNTM.

Συγκεκριμένα, ο Μπουράκ Χακί είχε κάνει ένα insta story στον προσωπικό του λογαριασμό, το οποίο θεωρήθηκε από πολλούς ως σπόντα για την πρώην αγαπημένη του, καθώς έγραφε: “Φαντάσου πως διαγράφουν το Instagram και… μπουμ. Δεν είσαι πια μοντέλο”.

Ο διάσημος ηθοποιός, όμως, επανήλθε με νέο insta story ξεκαθαρίζοντας τη θέση του και, μιλώντας, για την επίμαχη φράση που είχε αναρτήσει. Μάλιστα, έγραψε το μήνυμά του στα ελληνικά και έδωσε μια απάντηση για τις σχέσεις του με το νεαρό μοντέλο.

Ειδικότερα, ο Μπουράκ Χακί έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, γράφοντας:

Ανέφερα πριν μια εβδομάδα, στα γενέθλια της Χαράς ότι πιστεύω πως είναι το πιο ταλαντούχο κορίτσι! Θα έχει θέση στην καρδιά μου πάντα! Το χθεσινό μου story λοιπόν δεν έχει καμία σχέση με εκείνη!! Έχετε ένα ασφαλές καλοκαίρι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα